![]() |
Cytat:
@MacGyver Ano ba :) łatwo się to edytuje. Odkąd odkryłem stempel w Photoshop'ie mogę takie logo zmajstrować w 1h/2 (ale nadal n00b ze mnie jeśli chodzi o programy graficzne). |
Może sypnijmy wszyscy na raz wiadomościami na PW do Barteza (joke) ;)
|
No my Ci @Berion niemamy jak pomóc :(
Pozostaje tylko katować @Barteza || :D Loga zajefajne :spoko: Masz już pewnie kupę pomysłów na inne :idea: |
@Burak_PL
Skoro nikt się już w tym temacie nie odzywa to pewnie znaczy, że nikogo to już nie obchodzi :( Cóż... bywa... ... Ale fajne by było logo co? :D ( :fiu: ) |
wiem sam byłem modem na innym forum :D tak między nami chciałem tym sposobem wymuśić zmine bannera ale cichooooo ;) ;) ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:'( a o logu już wszyscy zapomnieli :spie:
|
Cytat:
pozdr. |
I gdyby jeszcze przypominało wakacje,moze kiełbaske do tego ognia-tak na grilla?:D
|
Cytat:
|
No Vojtas rzeczywiście ci się nudziło ;)
Ale mi się podoba :piwo: |
Ilość załączników: 1
Trochę mi się dzisiaj nudzi ;)
|
Ed ja też blisko lasu mieszkam :D
Tak naprawdę brakuje mi czasu no i może trochę chęci żeby podejść całkiem poważnie do tematu. Zresztą przerabianie cudzych prac jest bardziej męczące niż tworzenie ich od zera według własnej wizji. @bakupl w dalszym ciągu liczę na to, że zapodasz jakąś swoją pracę. Po prostu zrób to tak jak ja dla zabawy ;) Szczerze mówiąc to spodziewałem się, że będzie większy odzew a tu niestety dosyć cienko. @Nimal jeszcze coś w Corelu grzebie może się skusi :> pozdr. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:32. |