![]() |
Cytat:
Prometeusz to fajny gość , a ty naganiasz by jaja z człowieka robić (( Idź spać ! |
Cytat:
a ze @prometeusz jest suuuuuuper to ja wiem:) i wiem ze sie nie obrazi za te zarty napij sie lepiej :piwo: :* |
@malaczarna co za dużo, to nie zdrowo. Pożartować zawsze można ale z umiarem ;) A może byśmy tak z koleżanki zrobili kolegę ||
|
Cytat:
Wiem że prometeusz założył ten temat w Twojej sprawie, Dla tego proponuję skończyć jazdę po Nim. :) I tyle. |
Cytat:
edit:@prometeusz jest fajnym KOLEGA |
Okazało się że Prometeusz jest fajnym kolegą , nie koleżanką .
Ciekawe ! Co prometeusz na to , i czy nie żałuje że zrobił temat , wsparcie dla nielicznych koleżanek które potem jaja sobie z niego zrobiły :smutny: |
Cytat:
jezeli zechce mnie o******yc to to zrobi:) i ne tylko mnie...bo w tym uczestniczylo wiecej osob:) a moze sam cos dopowie do tematu na dzis zakonczmy, ok??? |
Ilość załączników: 1
dla mnie wystarczajaco jest tak:
|
:spoko:
|
wiedziałem - człowieka chwilke w pracy nie ma i co - wykorzystujecie to .
Musiałem dorwać klawiature, skoczyć do butki tel. i pisze do was. Nie nie się zemną nie stało dalej jestem i będę prometeusz. 8 ) edir a już miałem sięgać po :bicz: ;) edit może lepiej sięgnę po zielone - troch mi zostało |
Cytat:
Kopernik? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
prometeusz to prometeusz???ja nadal nie wiem...chyba za glupia jestem...
ale czy my watpilismy w to ze prometeusz jest prometeuszem, czy ze prometeusz jest kobieta, a moze czy prometeusz jest facetem???pogubilam sie:( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:50. |