Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Malejąca liczba postów (https://forum.cdrinfo.pl/f10/malejaca-liczba-postow-38996/)

bakupl 29.08.2004 22:32

A ja miałem 700 a teraz około 50, no ale ja prosiłem o wyzerownie licznika moich postów... chcialbym mieć cały czas 0 :)

To powiedzą, chcesz mieć zero, to CI wyzerujemy i nic nie pisz :D

andrzejj9 29.08.2004 23:09

U mnie tak samo, miałem powyżek 2900, teraz chyba coś koło 2880.

pawelblu 29.08.2004 23:23

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
To daj znać - kiedy już będzie można zacząć :taktak:

Jak coś jest zepsute - to się to naprawia, no nie?

Ciekawe jak miałbyś kompa z chłodzeniem wodnym i zaczęła by ci wyciekać woda - to też byś na razie to tak zostawił? :>

Czasami to co wydaje sie byc bledem forum w rzeczystosci nie jest bledem forum tylko przejsciowymi anomaliami. Watpie zeby nagle wczoraj ktos wpadl na pomysl mieszania licznikami bo przeciez do tej pory bylo ok.

VIZZARD 29.08.2004 23:39

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Czasami to co wydaje sie byc bledem forum w rzeczystosci nie jest bledem forum tylko przejsciowymi anomaliami. Watpie zeby nagle wczoraj ktos wpadl na pomysl mieszania licznikami bo przeciez do tej pory bylo ok.

No to tak jak w Matrixie :matrix:

grzeniu 29.08.2004 23:56

Heh tez to u siebie zauwazylem, wcielo mi paredziesiat postow nie wiem ile dokladnie ale cos mniej niz 100 i widze ze innym tez...... Nie zebym sie tym wkurzal bo za bardzo mi nie zalezy na tych statystykach, ale cos na rzeczy jest.

PS Moze znowu zdecydowano wyciac ze statystyk posty na OT?

Edit: Sprawdzilem i na OT nalicza posty normalnie.

Bartez 30.08.2004 04:57

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
To daj znać - kiedy już będzie można zacząć :taktak:

Jak coś jest zepsute - to się to naprawia, no nie?

Ciekawe jak miałbyś kompa z chłodzeniem wodnym i zaczęła by ci wyciekać woda - to też byś na razie to tak zostawił? :>

Łatwo powiedzieć naprawić, ale jakbyście zobaczyli kod forum, to juz tak byście nie pisali ;)
To jest pisane tak, żeby tylko programiści vB to rozumieli i nikt więcej ;)

Nie wiem jak inni, ale ja nic nie zmieniałem z licznikami, więc nie mam pojęcia, skąd ten problem

ThanatoS 30.08.2004 09:14

Cytat:

Napisany przez Bartez
Łatwo powiedzieć naprawić, ale jakbyście zobaczyli kod forum, to juz tak byście nie pisali ;)
To jest pisane tak, żeby tylko programiści vB to rozumieli i nikt więcej ;)

Nie wiem jak inni, ale ja nic nie zmieniałem z licznikami, więc nie mam pojęcia, skąd ten problem

Wczoraj ponad tysiac tematow bez jakiej kolwiek odpowiedzi poszlo do kosza z dzialu DVD, nastepnie przebudowalem baze licznikow postow (uwzgledniajac ze w dziale Propozycje nie sa zliczane posty, co oczywiscie poszlo wstecz), pozniej baza wyszukiwarki na nowo rowniez zostala przerobiona.

Zmniejszona ilosc postow (licznika) spowodowana jest tym, ze tyle faktycznie jest postow na forum.

Dla kowalika problem ukazal sie taki poniewaz recznie w dawnych czasach licznik zostal mu zwiekszony przez Sid'a co spowodowane bylo przez nie moznosc pracy na starym koncie. Wiec zalozyl nowe konto, i powiekszyl ilosc postow z poprzedniego profilu.

To tyle w tym temacie.

nimal 30.08.2004 09:23

dzieki za wyjasnienia :)

czero 30.08.2004 09:30

No i wszystko jasne :)

nimal 30.08.2004 10:03

to moze z rozpedu by jeszcze wyjasnic problem zgloszony w tym dziale przez mnie a dzis w offtopicu przez zalea? :>

szafran1988 30.08.2004 10:52

ja mam to samo zmalalo mi o 30 postow ale jest to spowodowane usowaniem starych tematow w ktorym bralismy udzial ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02.