![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Przepraszam! Przepraszam! Przepraszam!
Nie mialem na mysli RÓŻNE a ROZRYWKA... Forum traci na tym swoj techniczny, mozna rzec nawet specjalistyczny charakter... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Była prośba o dział nośniki - są nośniki (prawdopodobnie z limitowanym dostępem, ale nad tym się jeszcze zastanowimy). Chcieliście firmware i flashowanie - jest. Nagrywanie w Linuksie i innych *nixach - też jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Witam wszystkich
Zmiany dość duże i troche bedzie się trudno przyzwyczaić. Co do podziału off topic'a Niby więcej działów, wszystko posegregowane - łatwiej znaleźć, za to mógłby być plus. Ale wiąże się to też z tym że może spaść oglądalność, tzn. chodzi mi o coś takiego, że nieraz nie mam za dużo czasu, wpadam na off topic i mam wszystko w jednym dziale a tak to trzeba bedzie przechodzic do innych działów, może to być zniechęcające, a osoby potrzebujące szybkiej odpowiedzi będą musiały czekać dłużej na odpowiedź. To tylko jeden z powodów za tym zeby nie dzielić off topic. Podziałowi off topic mówie NIE ![]() @Berion niby się zgadzam ale lepszym rozwiązaniem było by większe filtrowanie wiadomości, usuwanie zbędnych tematów i postów do kosza (chociaż ktoś obcy, zpoza naszego forum, mógłby uznać kosz za off-topic, skoro toczą się tam dyskusje ![]() Zresztą kilka godzin temu w jednej z dyskusji wyraziłem swoje zdanie Cytat:
![]() Reszta mogła by być, może dział rozrywka bez zlicznia postów??
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 10.07.2005 o godz. 23:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|