![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Czy chcecie aby ta propozucja weszla w zycie?(oczywiscie wszystko zalezy od adminow) | |||
| TAK |
|
25 | 86.21% |
| NIE |
|
4 | 13.79% |
| Wszystkich głosów: 29. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Mam taka propozycje. czasme sie zdarza ze nie mozemy wejsc na forum i zastanawiamy sie dlaczego (tak naprwde dlatego ze mamy
).I moja propozycja. W czasie rejestracji podawalismy maila. I jak dostaniemy banana to moze dostaniemy informacje ze go dostalismy oraz do kiedy bedzie trwal. Ewentualnie za co. Kto jest za ![]() I czy to jest wogle mozliwe bo to jest najwazniejsze
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A moze oprocz e-maila do delikwenta, dodatkowo info o aktualnych banach na stronie glownej forum.
Warto by wiedziec kto i za co wladzy sie narazil. Wy tam w mordowni sobie wiesci przekazujecie, a ogol w nieswiadomosci i ciemnocie tkwi
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
chodzi mi tylko o to aby wiedziec dlaczego nie mozna wejsc na forum. nic wiecej. a potem sie pyta ktos. czemu nie moglem wejsc na forum
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Głupi Yasio
Chodzi o cos takiego. (kiedys chyba bylo? albo sie myle. Nie pamietam, moze gdzie indziej)
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Ale Bartez jesteś zły admin
Najwięcej bananków rozdałeś
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Kto wie? Mieliśmy kiedyś banana?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Głupi Yasio
Jak na te ilosc userow i tak duzy ruch, jest tego naprawde niewiele.
Widac usery maja powazanie dla administracji. Niech tak bedzie. Ps: czy tu jest McDrive ten o ktorym mysle. (dla wyjasnienia kiedys o tym/podobnym nicku, byl aktywny i dosc zasluzony user)
|
|
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czemu McDrive ma stalego bana?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To nie ten McDrive
|
|
|
#12 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
To ten MCDrive ...
Pamietam go z CDRforum. Zalozyl kiedys temat o tresci mniej wiecej takiej: LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux I chyba jeszcze: LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez Oprocz tego pozwolil sobie dopisywac texty w stylu: 'LiteOn sux. LG rulez' do juz istniejacych tematow. Dostal bana, a potem zarejestrowal sie jako /\/\cDrive |
|
|
|
|
|
#13 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
O jest jeszcze ten troll SMJ_Lęborg_pl, ten też był dobry.
Wg mnie powinien być banowany w jakiś sposób numer IP bo co za problem stworzyć nowy profil. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
Co do propozycji to nawet nie wiem jak to jest jak sie ma bana alemysle ze osoba zbanowana powinna wiedziec ze jest zbanowana (powiadomiona przez e-mail), ewentualnie mozan podac powod i na jaki czas ma bana.Pzdr.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat: