![]() |
Dajcie mi godzinę. Zaczynają przeginać i to ostro.
|
No... rzeczywiście ten Ad net jest bardzo uciążliwy (( Klikam, wyłącza się ale po chwili znów pojawia. Dziś to się chyba dopiero pojawiło :hmm: Poza tym też jest taki pasek scroller Ad net. Też diabelstwo, przesuwa się po całym ekranie.
|
|
nie wiem jak jest na głównej bo tam rzadko bywam ale w pracy muszę mieć 'gołego' IE i oszaleć idzie - przy logowaniu się tylko zdążę wpisać nick i 2 literki hasła i już pierwsza reklama wyskakuje itd...
|
Dział nero jest nie do strawienia, aż się tam wchodzić nie chce - takie upierdliwe to jest.
|
Na głównej stronie też masz?
|
nie już mi nerwy pusciły, będe blokował reklamy, umożliwcie sposób dotacji serwera via sms - wtedy bedę dotował
|
Cytat:
Ha :) |
Jeszcze nie dotarło do ciebie, że podpadłeś?
Zadając takie pytania podpadasz jeszcze bardziej :taktak: Może twoje miejsce jest w śmietniku? :haha: |
Zapytam, choc mnie cholera ciska:
-czy to *** forum, moze dzialac normalnie? W offtopic nie akceptuje moich postow "Database error". Gubi zalaczniki. Na Operze sie krzaczy, -ale to moze moj system. Ogolnie jak zwykle w soboty i niedziele - do dupy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Posadź Operę ;)
|
dzisiaj dostaje szalu, co klik na forum to wyskakujaca reklama
adblock + ich nie wylapuje... |
Nie da się wysłać wątku w Konsole/Homebrew. Po jakimś czasie wyskakuje okno z 'Datebase error'.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:49. |