![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
Zobacz rezultaty głosowania: Czy jesteś za przestrzeganiem tematyki postów i niewprowadzaniem OT w wypowiedziach | |||
Tak w 100% |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 33.33% |
Raczej tak, ale nie zbyt resrtykcyjnie |
26 | 48.15% |
Raczej nie, ale moze zmniejszmy OT |
3 | 5.56% |
Nie |
7 | 12.96% |
Wszystkich głosów: 54. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Kultury to tu nie ma od dawna, i śmietnik wielki, dlatego zaglądam tu coraz rzadziej... Praktycznie prawie wcale. Gdy ja byłem adminem, ciąłem wszystko co było nadużyciem, za to jechano po mnie, nawet po privie. Mój głos oddałem na pierwszą opcję, choć wiem, że to i tak już niczego nie zmieni. Pozdrawiam.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oj, nie przeginaj, bo obrażasz w tym momencie wszystkich forumowiczów.
![]() Jeżeli masz coś do kogoś. to napisz oddzielnie, ale nie uogólniaj ![]()
![]() |
#3 | ||
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
W szczegolach - to jednak gdy byl adminem, na forum bywali inni ludzie, inne problemy, inne czasy. To bylo forum maniakow nagrywania, odkrywanie "ziemi niczyjej" - inny styl, inne zwyczaje. Teraz to forum masowe, z samym nagrywaniem - ma malo wspolnego. Szkoda tamtych czasow, tamtych userow. Klimatu. Cytat:
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
![]() Poza tym zdecydowanie przyby***322;o "dzieci neo", kt***243;re chc***261; mie***263; du***380;***261; cyferk***281; pod nickiem, st***261;d te wszystkie "aha, noooo", itp. Forum to odzwierciedlenie rzeczywisto***347;ci poza ***347;wiatem wirtualnym, w kt***243;rej poczynania m***322;odzie***380;y, a w szczeg***243;lno***347;ci "chamstwem i prostactwem na szczyt" po prostu mnie przera***380;aj***261;. Sam t***281;skni***281; za czasami, w kt***243;rych userzy pisali tylko wtedy, gdy mieli odpowied***378; rozwi***261;zuj***261;c***261; problemy z za***322;o***380;onego tematu lub rozgrywa***322;a si***281; dyskusja ***347;ci***347;le na temat. W***243;wczas nawet post znaleziony przez wyszukiwarki mia***322; jak***261;***347; warto***347;***263;. Nikt nie pisa***322; bzdur nic nie wnosz***261;cych do w***261;tku. Dzi***347; to forum to po prostu ***347;mietnik i stare czasy przypomina tylko w 1%, g***322;***243;wnie za spraw***261; kolorystyki i zestawu 21 emotek przy dodawaniu odpowiedzi wybranych przeze mnie. Dzisiaj znalezienie tutaj na jaki***347; konkretny problem w nagrywaniu lub na co***347; odpowiedzi graniczy z cudem. No c***243;***380;, czasy si***281; zmieniaj***261;... a ja si***281; zestarza***322;em ![]() Pozdrawiam starych wyjadaczy.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() Ostatnio zmieniany przez Monter : 03.02.2007 o godz. 01:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
yaholu,
pisz po nickach, bo przypuszczam, że mówisz o moim swobodnym hulaniu bez kaftana, ale pewności nie mam czy już zdołałem skupić wszelaką uwagę na mojej postaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
Cytat:
A po drugie, nic mi do forum. To tylko takie jesienne marudzenia starego, zgryźliwego zgreda. Wybacz @pali ale nawet o tobie nie pomyślałem! Ale jeżeli ci zależy, to cytując: "swobodne hulanie bez kaftana" - nawet mi się podoba! ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|