Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Ordery dla forumowiczów tak czy nie? (https://forum.cdrinfo.pl/f10/ordery-dla-forumowiczow-tak-czy-nie-32562/)

cana 14.03.2004 21:55

@Majonez, poszukaj po Lovecrafcie a znajdziesz Prastare Bóstwa i duzo więcej az do granic/gór szaleństwa :)

CIAPEK 14.03.2004 22:03

hmmm troche mam sceptyczne podejscie do tego.
No te oznaki to może być ważne odznaczenie z tego co widze, to duża nowość na forum.
Co do reputacji nie uważam, żeby ludzie zwracali na nie bardzo uwage, ciekawe też jak z wykonaniem technicznych tego systemu "odznak" i tak samo czy nie będzie to za bardzo "zamotane", że to tak nazwe.
Pozdrawiam, również Majonez gratuluje weny :)

Nol 14.03.2004 22:16

Cytat:

Napisany przez bgn
Pozostaje Nol tez GURU ale jeszcze nie wiem czego.

bgn - spodziewaj sie maila z zawartością, po obejrzeniu której na pewno będziesz wiedział czego :zeby: wrazenia gwarantowane:D

//edit - do innych też oczywiście pójdzie :)

yahol 14.03.2004 22:32

Cytat:

Napisany przez Majonez
@yahol jak na razie ty masz jakies ale ktorego nie rozumiem
co to ma byc piszesz zeby cos napisac czy chcesz cos konkretnego powiedziec
jak ci sie nudzi albo masz dola to polecam obejrzenie sobie bajki lilo and stitch moze ci sie humor poprawi i przestaniesz marudzic
a juz w ogole nie rozumiem o jakich prastarych gadasz - musialbys sie cofnac w czasie i zarejestrowac dwa lata wczesniej CONAJMNIEJ

No to k...a popatrz kiedy zarejestrowalem sie pierwszy raz, a pozniej gadaj. jak masz skleroze, to wez na pamiec!
Wk...s mnie. Zegnam ozieble.
I tak tu nic po mnie.

ThanatoS 14.03.2004 22:51

yahol spokojnie a jak nic po tobie to tez ok, dla mnie to bez roznicy.

Majonez 14.03.2004 23:14

o jejku przepraszam
czyzbym kogos urazil
bardzo drazliwy jakis jestes
aha i gdzie mam popatrzec kiedy rejestrowales sie pierwszy raz, po tym jak odszedles z forum pierwszy raz? (o ile pamietam sam poprosiles o skasowanie konta)

to nie ja mam jakis problem tylko ty
i nie rozumiem dlaczego musisz wyladowywac sie akurat w tym watku
jest sporo innych w ktorych na pewno znajdziesz zrozumienie

sorry ale drazni mnie taka postawa
zegnam cie rowniez

/update/ moze i zarejestrowales sie dawno temu ale to nie chyba nie uprawnia do zrzedzenia

zreszta ten watek byl stworzony w innym celu wiec odstawmy na bok klotnie
i wrocmy do meritum (a jezeli drazni cie moja osoba to napisz mi to na pm tak bedzie lepiej dla nas obu i dla reszty ktora nie musi czytac takich rzeczy)

bgn 15.03.2004 07:49

Cytat:

Napisany przez Nol
bgn - spodziewaj sie maila z zawartością, po obejrzeniu której na pewno będziesz wiedział czego :zeby: wrazenia gwarantowane:D

//edit - do innych też oczywiście pójdzie :)

qurde :'( - zablokowane mam konto i teraz musze pertraktowac o odblokowanie,
a tam same kobity rzadza - to troche potrwa

Nol 15.03.2004 08:18

No właśnie Ci posłałem maila, a tu widzę Undelivered Mail... :(

Daj znać kiedy Ci odblokują...

Ormianin 15.03.2004 10:07

Te ordery to przypominaja mi miniona epoke, takich ludzi na rope... majacych marynarki wyklejone orderami, wzglednie na parady 1-wszo majowe lub inne dziwne dzis nie istniejace swieta...

z drugiej jednak strony chodzac sobie po innych forach zauwazylem podobne pomysly... zobaczymy wiec, co przyniosa nowego owe ordery!

Powodzenia!

esem 15.03.2004 17:58

Tak - to dobry pomysł. Uważam, ze ordery powinny być jednak na trochę dłużej niż na 6 miesięcy. 8)

kraluk 15.03.2004 18:27

Ja dalem TAK. Według mnie i chyba nie tylko jest to bardziej trafny pomysł niż reputacja... ||

eloise 15.03.2004 19:13

proponuję odznaczyć dożywotnio moją osobę orderem - wszyscy widzą podpis "Dobry Człowiek"...

he he he - co to się porobiło, ordery... matko, ludzie się zabijali i posty stukali żeby mieć możliwość zmiany podpisu (rangi) pod avatarem... teraz to normalnie będą klepali posty ze zdwojoną siłą... no ale jaką to będzie miało wymowę: Kawaler Orderu, fiu fiu, tylko nie zapomnijcie wypiąć klatki piersiowej i okrzyku: Ku chwale CDRInfo.pl !!!

aha i jeszcze w nagrodę pragnę dostać wąsy i brodę

CIAPEK 15.03.2004 20:19

Cytat:

Napisany przez eloise
(...)he he he - co to się porobiło, ordery... matko, ludzie się zabijali i posty stukali żeby mieć możliwość zmiany podpisu (rangi) pod avatarem... teraz to normalnie będą klepali posty ze zdwojoną siłą... no ale jaką to będzie miało wymowę: Kawaler Orderu, fiu fiu, tylko nie zapomnijcie wypiąć klatki piersiowej i okrzyku: Ku chwale CDRInfo.pl !!!(...)

i powiem Ci, że jest w tym szczypta prawdy, a nawet dwie szczypty, albo cała solniczka ;)
Dla niektórych to będzie ważne, dotychczas nie było żadnej tego typu rywalizacji, jesli można to tak wogóle nazwać.
Ja swoje wiem, pochwalam nowości na forum, no się zobaczy...
Na razie na temat odznak "nie szaleje" tzn. aż tak bardzo nie jestem tym zainteresowany :)
@Majonezowi życze owocnych rozwiązań i wytrwałości w opracowywaniu projektu :)
pzdr

Kasprzak 15.03.2004 22:07

Jasne ze TAK!

spodobalo mi sie to.
Jezeli bylbym poczatkujacym userem od razu skumalbym kto jest dobry w temacie, a kto odwiedza okazjonalnie. Naprawde dobry pomysl
Ciekawe jak od strony technicznej to bedzie.

paja 15.03.2004 22:17

A ja bym odznaki zilustrował jako browary lub wina będzie pasowało do nas ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:20.