![]() |
Cytat:
nieźle paja :) |
... ponieważ to JA jestem najlepszy na tym forum, to poproszę o nawiększy order, taki żebym nie mógł udźwignąć :cool: :blee: :*
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
ale potem juz powaga :) co do ksztaltu orderkow to mozna sie nad tym zastanowic przeciez nie musi to miec ksztatu tarczy czy pucharu a to co ja wkleilem to tylko tak dla zobrazowania - mozna przeciez zebrac kilka propozycji i wybrac najfajniejsza od technicznego punktu to orderki sa mozliwe do wstawienie popracujemy nad tym z reszta bandy i jak tylko bedzie gotowe to damy znac |
Tato ja też chce puchar za ......... (wstawic odpowiednie dane) ;)
|
Cytat:
|
Jaki Pan zabawny Panie MacGyver :piwo: :D
|
Cytat:
8) Cytat:
Ja chcę medal z kartofla A co z ofermą kompanijną? A Thanatos to ma taką reputację, że aż strach |
Ilość załączników: 1
Cytat:
i Guru CDRInfo gotowy :) To taki mój pomysł na szybkiego Majonez mnie zaskoczył - bo nie ma w ankiecie opcji "obojętne" - jest tylko "tak" lub "nie". Sprytna bestia Przez 2 dni chodziłem i myślałem na co mam zagłosować. I w końcu po ciężkich ze sobą bojach wpadłem na pomysł, że przecież ja jestem pozytywny do wszystkiego co się rusza (no, może prawie... ;)) więc zagłosuję na "Tak" (nawet już mi się zaczęły reputacje podobać) Tylko nie każcie mi później klękać przed takim Guru || |
[QUOTE=Pedros]Niesamowicie dziękuję ;) ale wydaje mi się, że takim Guru Wszystkich Guru (SuperGuru, RootGuru) to może być tylko Majonez.
************************************** ja tak nie uważam - taki nietrwały produkt jak Majonez nie może być Guru **************************************** Ja zadowolę się skromnym tytułem Guru Mandarynów, albo Guru Luzaków, albo zgoła innym Guru. **************************** nich Ci bedzie - ZETOXA to jest GURUGuR :D *********************** ponieważ nie dostałem stosownego przyrzeczenia - to jestem przeciw, zreszta pierś mam kształtną i taki medal ( nawet wirtualny) pewnie by mi ją w jedną stronę rozciągał |
orderami moga byc powiedzmy plyty... srebrne, zlote i platynowe :mruga:
osobno dla zwyklych userow i osobno dla userow z wiekszymi przywilejami - czytaj modow :P mody/admini beda przyznawac userom i wice wersja :piwo: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A że sprytna bestia ze mnie to fakt :D Cytat:
a dla Ciebie też jest order (nawet kilka) ale oryginał jest w Twoim posiadaniu (i robi/ą świetne ordery majonezowe ;) ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Napisany przez bgn [...]Ja zadowolę się skromnym tytułem Guru Mandarynów, albo Guru Luzaków, albo zgoła innym Guru. ******************** nie ja pisałem takie bezeceństwa - tylko Pedros ZBEREźnik pod nieobecność Brzuszka. ************** Dopiero byłbym ukarany jakimś tam Góru ( nie poprawic pisowni) zgroza. Mój pogląd na forum nie zmienił sie i mam program GÓROWATY: 1.seriale - Tak 2.Craki -TAK 3. O Dupie Marynie - tak 4.Bluzgi - NIE 5. POLItyka - NIE 6. Pijaństwa _ tyż nie |
Cytat:
Cytat:
1 & 2 - po moim trupie (i nie tylko) 3 - zależy od tego czy Maryna ma ładny tyłeczek 4 - zgadzam się 5 - hmm a czemu nie - w granicach rozsądku - chociaz tu mogę się z Tobą zgodzić 6 - to zależy o jakim pijaństwie mówimy 8) widzisz bgn znowu zgadzamy się ze sobą tylko częściowo jak zawsze tylko czesciowo pozdrawiam PS.wiesz co ciągle marudzisz o tej skrzynce, jak chcesz założę Ci jakąś na o2 będziesz mógł swój plan z reputacjami wykonać 8) |
Cytat:
|
Cytat:
biorę gandzię nieraz /edit/ to taki joke :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:24. |