![]() |
Nie mogę też ściągnąć programu "Easy CD Creator 5 (basic)"
|
Wyłączyłem firewalla i antywirusa, jedyna różnica to taka że strona zamiast wyświetlać że plik nie istnieje, zaczyna się otwierać i nie kończy (po 5 minutach czekania się poddałem).
|
Cytat:
Bo jeśli tak, to zatrzymaj i próbuj wtedy, ja na czas przeglądania www wyłączam torrenta, bo nic mi się nie wczytuje. :nie: |
Cytat:
PS To chyba wina GR lub skryptu downloadu bo flash get pobiera bez problemu :) |
@gallus dlaczego tak myślisz, pomogłeś WINA NIE LEŻY PO TWOJEJ STRONIE!!!
|
@Bartez ja nadal musze wpisywać usera i hasło przy próbie ściagania przez dział download plików
|
Cytat:
Tak zwane katalogowanie plików - include ;) |
Cytat:
|
Cytat:
ja tez tak czasem mam, ale wiem dlaczego :P lacze sie przez radiowke i admin takie cyrki odstawia, ze czasem wszystko ladnie smiga, a za chwile tylko www ledwo sie otwiera tez nieraz wyskakuja mi komunikaty o 'nieistniejacym pliku', 'przekroczony czas oczekiwania' itp.... ale jest to wina polaczenia lokalnego jak widzisz 'plik nie istnieje', 'dokument nie zawieral zadnych danych' itp., sprobuj za jakis czas, u mnie ta prymitywna metoda dziala :D |
Cytat:
|
Hmm ja tez mam podobny problem ze "access denied do downloadu uzywam wielu serverow proxy ale ten najlepiej uswiadomi ze jest problem ze sciaganiem:
dopinam "zrzuty ekranu" moze da to cos wiecej a 2-a sprawa to na stronie www.cdrinfo.pl/ ja niemoge sie zalogowac mimo "wklepania prawidlowego loginu i hasla" a kanal RSS ktory udostepniacie wogole niedziala bo FF 1.06 wyswiatla status ze pobieranie wiadomosci niepowiodlo sie :( mam nadzieje ze ponizsze zrzuty ekranu dadza wieksza informacje a na deser ten server proxy jest jednym z najlepszych ktore uzywam fakt firewalle sprzetowe sa aktywne ale one problemow nie stwarzaja |
@houston
Mam DOKŁADNIE taki sam problem [!] :'( tfu... podobny :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:37. |