![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
Zobacz rezultaty głosowania: Czy jestes za tym aby wprowadzic osobny licznik postow dla dzialu offtopic? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 17.14% |
NIE |
32 | 45.71% |
nie mam zdania / nie robi mi to różnicy |
26 | 37.14% |
Wszystkich głosów: 70. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Zliczanie postów - OFFTOPIC -nie kasowac
Pamietacie moze ze na vBulletin2 bylo osobne zliczanie postow dla offtopic?
Bylo, i do tego wlasnie chcialbym wrocic - oczywiscie poznajac najpierw Wasze opinie ![]() Zliczanie postow jak wiadomo pomaga nowicjuszom rozpoznac u pozostalych bywalcow forum "wiedze techniczna", w takiej materii, iz im wiecej ktos sie wypowiada <czyli im wiecej ma postow na liczniku> tym wiecej wie ![]() Niektorzy nie wypowiadaja sie zbyt duzo na dzialach innych niz offtopic, przez co obecnie kazdy post, nawet na offtopic "nabija numerek". W takim przypadku uzyszkodnik z duza iloscia postow moze nie miec pojecia o temacie cdr, a niestety zdarzaja sie takie przypadki. Celem ulatwienia userom rozeznania kto sie naprawde udziela proponuje ponowne uruchomienie osobnego zliczania postow dla offtopic. W takim przypadku post napisanny gdziekolwiek na forum poza dzialem offtopic dodawany bylby do licznika ogolnego. Post napisany w dziale offtopic bylby dodawany jedynie do licznika "offtopic". Prosze o opinie, no i... glosujcie!!! ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]() Cytat:
![]() takze albo chowamy licznik w profil albo osobno zliczamy te z dzialow cdr/dvd bo te by o "randze" swiadcza bardziej wg mnie niz te z "sugesti" albo z "kupie/sprzedam" bo przecierz posty mozna nabijac poza offtopikiem ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Zbieg12, pomysł ok, ale takie kwiatki jak piszesz to wychodzą i na "normalnych" działach forum /część odpowiedzi jest ... że ręce opadają zresztą sam wiesz/
mnie osobiście jest to obojętne czy bedą liczone czy tez nie bo nie piszę dla numerka /sorki pisałem jak na poczatku stałego dostawało się po 50 postach ![]() inna sprawa że jak mnie pamięć nie myli to się to nie sprawdziło, lecz co szkodzi spróbować jeszcze raz pozdrófka
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Moim zdaniem brakuje w vBulletin systemu punktacji jaki jest w innych skryptach. Ktoś Ci pomógł - dajesz mu "szacunek" ( +1 punkt ). Wtedy po wyłączeniu wyświetlania licznika postów byłoby chyba idealnie. Widać by było tylko datę dołączenia i liczbę tych "szacunków". No ale idały nie istnieją przecież
![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
@Pawel_k, racja, czas tez sie liczy, sa jednak tacy, ktorzy sie nie udzielaja za duzo; najwiecej pozatematycznych postow jest na ot
![]() @cana, zgadza sie, jednak wiekszosc ludzi najpierw zaglada na ot a potem gdzie indziej, poza tym dvd, zabezpieczenia i cdr to dzialy o NAGRYWANIU ![]() Po co mamy nie robic nic, skoro mozemy zrobic cos ![]() Czyzbym byl osamotninony z ta teza?
![]() |
#6 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
@monter, z tego co wiem system "szacunków" jest wmontowany w ta wersje forum, uruchomienie zalezy jednak od wladz wyzszych, aczkolwiek sam sie dziwie dlaczego to jeszcze nie chodzi - przeciez to dla dobra uzyszkodnikow
![]()
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Możliwe @Zbieg12, ja w edukacji o vBulletin zatrzymałem się na wersji 2.2
![]() Jak dla użyszkodników, to dla mnie też? Oj, nie trzeba było ![]() ![]() ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
witam, było było kiedyś dzielenie postów i nie przeszkadzało mi to
![]() choć nie robi mi to większej różnicy, akurat MI, bo znam wystarczająco userów ![]() Ciekawe tylko czy od teraz jakby wprowadzono podział licznik(i) byłyby na zero czy system sam podzieli dotychczasowe posty. System szacunków? "A co to jest?" ![]() pzdr
![]() |
#10 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
powiedzmy ze moznaby zostawic ogolne liczniki ze stanem na dzien wprowadzenia zmiany a liczniki ot od zera
![]() sorki, to sie tu Reputacje nazywa ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi to osobiscie roznicy nie robi - znam tu ludzi
a nowi uzyszkodnicy i tak nie beda wiedzieli o co chodzi i beda zwracali sie na priv do osob o duzych cyferkach, niezaleznie vzy to bedzie ot, reputacja czy licznok oglony co do reputacji - jak wiecie powstaly juz tu na forum zawisci rozne i moglo by sie zdazyc dawanie punktow ujemnych osobom ktorych sie nie lubi albo zakladanie dodatkowych kont zeby sobie nbic reputacje na + ... sory za taki podejrzenia, ale nie mysle o stalych bywalcach; jak sami wiecie, rozne historie sie tu juz zdazaly... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Zbieg12, nie nie jesteś osamaotniony z ta tezą / cosik mi to niepoprawnie wyglada/
@Nimal, widzą że wiara w człowieka u Ciebie nie upadla ![]() pozdro ps to kiedy to wchodzi? ![]()
![]() |
#13 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
no wlasnie cos sie pojawilo
![]()
![]() |
#15 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Wlasnie na predce przetlumaczylem reputacje i wlaczylem opcje, jak wroce do domciu to pobawie sie wiecej. Prosze o uwagi, szczegolnie Monter'a jaki i cany.
Pozdrawiam i milego dnia |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|