![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwszy raz coś gostek napisał na tym forum, pewnie,że temat: pomocy!!! nie jest zrozumiały, ale czy to jest od razu powód do moderacji?
****a zamknijmy to forum i niech nikt więcej nie śmie tutaj o cokolwiek się zapytać, bo zostanie zlinczowany. ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
@zene_k - moderatorzy na tym forum przewaznie w ten sposób postepują. Temat zostaje otwarty po zmianie tematu na właściwy. Lepiej nauczyć się od razu nazywać tematy niż od początku robić to źle.. | Takie 'pokazywanie' zenek_k nic nie da, najwyżej możesz się tylko na tym przejechać.
Zamykam (otwarcie po priv do modera działu..) Przeniesienie do spraw organizacyjnych (tutaj mi niepasuje)
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 01.03.2006 o godz. 01:41 |
![]() |
![]() |
#3 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
To moze kilka refleksji:
Hmm - pytanie czy to jest powod do moderacji (moderacja to rowniez zmiana tematu) - odpowiedz tak, broni sie sama. Czy jest to temat do zamkniecia - no tutaj pewnie jest spor. Ja tu widze inny problem - dzial nosniki staje sie powoli ogolnie o dvd - bis (tzn osoba ktora przychodzi i ma problem niewiadomo-z-czym powinna trafic do ogolnie o dvd). Kolejna sprawa - zamykanie tematow z powodu zlego tytulu jest niezwykle rzadkie, wiec do 'zamykania forum' ma sie tu nijak. Akurat niestety zbiega sie to z wprowadzeniem nowego regulaminu (ktory pewnie wejdzie w zycie lada moment) i pewnie spowoduje to pewne napiecie, ale moim zdaniem nie warto. Temat jest/byl ewidentnie zly, akceptowalnych rozwiazan bylo kilka, Mac wybral jedno z nich. A czy jakies rozwiazanie jest lepsze lub gorsze - zalezy od indywidualnego podejscia odbiorcy. |
![]() |
![]() |
#4 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O.K. Macie rację, trochę sie uniosłem sorry, ale postawcie się w pozycji człowieka, który pierwszy raz trafia na to forum. Jest tyle działów i tematów, że po prostu ktoś, kto pierwszy raz tu zagląda może sie zgubić, więc może zamiast od razu go prostować lepiej delikatnie wytłumaczyć co i jak.
Osobiście nie wiem, czy ten user jeszcze kiedykolwiek po takim potraktowaniu zawita na to forum, no chyba, że na tym komuś zależy, ale nie sądzę.
#5 | ||
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zazwyczaj tytuły ("Pomocy" itp) są zmieniane przez moderatorów ale liczba takich "interwencji" z miesiąca na miesiąc wzrasta co trochę denerwuje. To tak jakbyś temat swojej pracy dyplomowej zatytułował "Praca dyplomowa. Ty się martwisz o jednego usera a ja się martwię o setki innych którym temat "Pomocy" nic nie mówi. Cytat:
![]() ![]() Nikt nie zamyka tematów znajdujących się w niewłaściwym dziale tylko poprostu przenosi w bardziej odpowiednie miejsce nie robiąc przy tym żadnego szumu.
![]() |
![]() |
#6 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Moze warto to dodac do regulaminu??:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=14488 Warto to przeczytac!! |
![]() |
![]() |
#7 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2006
![]() |
pytanie
czesc mam nagrywarke lite-on i mam wielki problem.Otóż ta nnagrywarka nagrywa mi płyty tylko do połowy pomocy.Była juz w serwisie i dostałem ja z powrotem - powiedzieli ze wszystko ok.Wszystkie płyty nagrywa dobrze:Cd-r, Cd-rw, Dvd-Rw, tylko nie Dvd-r i Dvd+r.Nie wiem co robic.Nagra do połowy a gdy juz nagra w nero wyskakuje komunikat ze nagrywanie zakończone powodzeniem.Prosze o pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
jakie płyty>producent
![]() jaka wersja Nero ![]() jaka nagrywarka ![]() pewnie to wina płyt >zmień na inne
#11 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Nie no sorry ale miejsce i temat jest co najmniej nieodpowiednie
![]() Odsyłam do działu DVD. Tu zadajemy pytania związane z funkcjonowaniem serwisu/forum ![]()
![]() |
|
|