Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.02.2010, 22:31   #1
MrMgr
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 26.02.2010
Lokalizacja: W internecie
Posty: 0
MrMgr w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z dodaniem dysku do rankingu

Witam,
chcę dodać do rankingu dysk ST9250410ASG (jest tylko 1 test tego dysku w rankingu) i nie mogę dodać screenów. Po podaniu ścierzek do plików png i kliknięciu wyślij pasek postępu staje po około 0,5cm.

Próbowałem w FF3.5, IE8(Ten pokazuje Internal Serwer Error), oraz Opera 10.
MrMgr jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.02.2010, 21:04   #2
Bartez
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,173
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dzięki za informację. Zaraz to sprawdzę.
__________________
Pozdrawiam
Bartez

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.02.2010, 22:37   #3
Bartez
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,173
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dodawanie benchmarków już działa.
__________________
Pozdrawiam
Bartez

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2011, 20:13   #4
DooSHeK
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.04.2003
Lokalizacja: Toruń
Posty: 7
DooSHeK w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie działa znowu upload screenów i nie mogę dodać screenów.
DooSHeK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2011, 02:19   #5
Bartez
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,173
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dodawanie dysków do rankingu chwilowo nie działa. Do końca tygodnia funkcjonalność ta zostanie przywrócona
__________________
Pozdrawiam
Bartez

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.02.2011, 10:14   #6
DooSHeK
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.04.2003
Lokalizacja: Toruń
Posty: 7
DooSHeK w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Taka dodatkowa uwaga, aby uaktualnić skrypt tak aby czytał konfigurację wygenerowaną z nowszej wersji CPU-Z ponieważ starsza wersja CPU-Z, nie czyta nowszych konfiguracji kompa a co za tym idzie nie jest możliwe dodanie prawidłowej konfiguracji komputera przy dodawaniu dysku.
DooSHeK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.03.2011, 03:23   #7
Bartez
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,173
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Informuję, że dodawanie benchmarków dysków znowu działa.

Dodałem też odczytywanie CPU-Z w wersji 1.57. Była ona całkowicie niezgodna z 1.55 i stąd problemy. Teraz skrypt będzie próbował rozpoznać obie.

W razie problemów proszę o informację w tym wątku albo PW do mnie.
__________________
Pozdrawiam
Bartez

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.03.2011, 21:27   #8
DooSHeK
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.04.2003
Lokalizacja: Toruń
Posty: 7
DooSHeK w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no to tak: nie rozpoznaje wyników z HD Tune Pro a wyniki z ATTO są zamienione miejscami READ odczytuje jako WRITE a WRITE jako READ
DooSHeK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2011, 00:51   #9
Bartez
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,173
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
HDTune Pro nie jest aktualnie obsługiwany. Wydaje mi się, że nie powinniśmy porównywać go z HD Tune 2.55, bo z tego co zauważyłem dają czasem różne wyniki. Za kilka dni dodam obsługę HD Tune Pro.

Prezentacja wyników z atto zostanie poprawiona. Dzięki za uwagi.
__________________
Pozdrawiam
Bartez

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.03.2011, 09:34   #10
DooSHeK
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.04.2003
Lokalizacja: Toruń
Posty: 7
DooSHeK w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tylko jak dodawałem poprzedni test to właśnie chyba z HD Tune pro i było ok (tylko zniknęły teraz obrazki z poprzedniego testu i nie mogę tego zweryfikować).
DooSHeK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Pinnacle Studio - problem z menu dysku milmila DVD-Video 11 08.03.2010 23:58
Mam problem z zainstalowaniem windowsa na dysku sata!! damian0309 Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software 27 03.11.2009 15:58
nie dziala nagrany plik MrBiedrona Napędy optyczne DVD 17 22.10.2005 15:57
Problem ze znalezieniem dysku z poziomu bios NyGaS Off topic 5 19.08.2005 19:45
Problem z odtwarzaniem plików dvd z dysku Sadayoshi Napędy optyczne DVD 3 27.03.2004 01:09


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.