Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.01.2006, 22:59   #1
if22
:}
 
Avatar użytkownika if22
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Posty: 427
if22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem z komentarzami.

Witam, nie wiem czy to jest błąd strony czy poprostu u mnie jest coś źle ustawione, w Konquerorze jak chcę dodać komentarz to nie widzę napisów na przyciskach Wyślij i Podgląd. Pod Operą na Windowsie jest wszystko OK.

Pozdrawiam IF.
__________________
:}
if22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.01.2006, 00:37   #2
Yarozelsky
Gość
 
Posty: n/a
podepne się ,ja mam znowu trochę inny problem czasami jak wchodze na forum to coś przytnie i nagle wszystko widze podkreślone i pisane inną czcionka
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2006, 14:39   #3
malaczarna
Guru
 
Avatar użytkownika malaczarna
 
Data rejestracji: 05.06.2005
Posty: 2,035
malaczarna po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>malaczarna po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>malaczarna po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>malaczarna po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>malaczarna po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Yarozelsky
podepne się ,ja mam znowu trochę inny problem czasami jak wchodze na forum to coś przytnie i nagle wszystko widze podkreślone i pisane inną czcionka
tez tak mam czasami.
__________________
wsciekła baba
malaczarna jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.01.2006, 12:10   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika icemac
 
Data rejestracji: 24.02.2003
Lokalizacja: śmietnik
Posty: 13,731
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
bo sie ccs-y rozjezdzaja (dotyczy to dwoch powyzszych postow)
__________________
Blog o perypetiach z miniakiem
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.02.2006, 16:51   #5
ralph03
Bywalec
 
Avatar użytkownika ralph03
 
Data rejestracji: 25.09.2002
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Posty: 77
ralph03 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja mam inny problem.
Pisze komentarz daje wyslij, nstepuje przeladowanie i znajduje sie na stronie glownej. Komentarz nie zostal zapisany. Mam ta sytuacje od kilku dni. Czesciej sie nie chca wyslac niz chca
__________________
"Zawsze podziewaj się niespodziewanego"
ralph03 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2006, 14:32   #6
ralph03
Bywalec
 
Avatar użytkownika ralph03
 
Data rejestracji: 25.09.2002
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Posty: 77
ralph03 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Juz wiem o co loto. Gdy wchodze na newsa z przez link z RSS, to komentarz sie nie pojawia, tylko wywala mnie na strone glowna. Ciekawe czemu tak jest
__________________
"Zawsze podziewaj się niespodziewanego"
ralph03 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2006, 11:29   #7
polakT
inżynier systemowy
 
Avatar użytkownika polakT
 
Data rejestracji: 07.07.2004
Lokalizacja: Białystok
Posty: 2,209
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
a ja nie moge dac komentarza. Klikam i na sama gore strony mnie przenosi. Problem pojawil sie kilka dni temu pod ff i mozilla(prawie to samo) no, na Netscape Browser jest ok,
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2006, 12:48   #8
loki7777
Guru
 
Avatar użytkownika loki7777
 
Data rejestracji: 05.11.2004
Lokalizacja: Sligo;)
Posty: 6,181
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
to samo mam na paru stronkach za diabla nie idzei kliknac w ff w link, bo przenosi na srodek strony i nic. w operze ok
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.