![]() |
Cytat:
|
i jeszcze coś!
Umiesczałem w tym dziale tamat dotyczący synchronizacji czasu.
Jeśli jestem zalogowany jako Mirek-1977 to różnica czasowa jest 2 godzinna. Jeśli załóżmy umieszczam tego posta o godz 19:05 (bo taka godz właśnie jest) to po opublikowaniu go w lewym górnym będzie zapewne widniała 17 z minutami. A jeśli zloguję się jako Mirek-(1977) czasy Wasz i mój są zgodne. ??? ----------------- i dokładnie tak jest. Czas publikacji 17.08 |
Cytat:
|
test
------------- jeśli chodzi o zegar to jest już wpożo. :) w ustawieniach było GMT+1 Warszawa i td. nie wiem dlaczego nie działało poprawnie i bez zmian kliknąłem na Zapisz zmiany i czasy teraz się zgadzają. mało tego teraz rubryka do wpisywania tekstu postów się zaktualizowała. ale nadal nie mogę uploadować niczego z tego konta. :blee: |
Kurna!!! Dalej du[.]a!!!
Co jest z tymi uploadami Przecież bez sensu jest zakładać nowe konto ażeby móc wstawiać obrazki!!! Zresztą nikt nie da głowy za to że po jakimś czasie znowu się tak nie stanie i na nowym koncie!!! :klnie: |
Panowie na tym forum: http://www.chronicles-network.net/fo...?t=1030&page=1 mieli podobny problem do naszego. Problem został rozwiązany niestety Admin nie napisał, co dokładnie zrobił.
Oto jego wypowiedź dotycząca problemu: Cytat:
Ewentualnie można by się z nim skonsultować na forum lub przez e_mail (niestety trzeba się zarejestrować). Pozdro. :) |
Please, please.....
Rozwiążcie ten problem :help: |
Test uploadu obrazka z całkiem innego komputera
Także zakończył się fiaskiem File system directory is not writable. Czyli to nie problem kompa czy zabezpieczeń typy firewall Po prostu błędy są na kontach forum Czy ktoś mółby jeszcze raz wszystko sprawdzić? Może post Vojtasa na coś naprowadzi? Cytat:
|
Na forum Vbulletin też już ktoś poruszał ten problem: http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=88693
pozdr. |
czy ktoś "odpowiedzialny" od strony technicznej za forum może nam powiedzieć co się dzieje z avatarkami??
Sory ludzie, ale to troche śmieszne się zaczyna robić, zdaje mi się, że komuś najprościej się "nie chce" może i się myle, ale uważam, że problem jest do rozwiązania i to nie jak już się dzieje w kilka dni. |
yyyy .... CIAPEK jesteśmy w łunji ;) przyzwyczajaj się :D
A tak na serio to rzeczywiście przydało by się coś z tym zrobic. |
Cytat:
Ja dorzucę do tego jeszcze z dwa tygodnie....:nie: |
Ilość załączników: 1
ALLELUJA!!!
Moderatorzy, Admini, Bogowie........ Chwała wam i cześć za poczynione starania Dziś sprawdziłem upload i co? Look At This Ponadto avatarki wszystkie już chyba na miejscach Nareszcie..... Ja nigdy nie straciłem nadziei I warto było poczekać:) :cool: :ok: :ok: :ok: Beczka pifka dla was :piwo: :spoko: :spoko: :spoko: |
Cytat:
a tak na serio... jakby jeszcze wystepowaly jakies problemy, to pisac od razu. Wszystko czytamy i staramy sie jak najszybciej poprawiac mam nadzieje, ze juz bedzie wszystko ok i obedzie sie bez awarii :) teraz meczymy sie z roznymi bledami powstalymi przy zmianie szaty, ale bedzie dobrze :) pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
kongratulejszyn !! :peace: :cool:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05. |