![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
lista nowych postów
przeglądam jw coś mnie zainteresuje-jeden z 20 postów;wracam do listy za chwilkę a tu inna lista i np.3 pozycje tylko - jak się z tym uporać?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Napisałeś dość lakonicznie o co Ci właściwie chodzi. Domyslam się, że chodzi Ci o przeglądanie Forum za pomocą opcji "Najnowsze posty" - wtedy ukazuje się lista będąca wynikiem wyszukiwania ze wszystkich dostępnych działów, przy czym lista ta generowana jest na podstawie informacji które posty nie były jeszcze przez Ciebie czytane.
Informacje te zapisywane są na kompie w postaci Ciasteczek, jednakże po określonym czasie od wejścia (teraz jest ustawione 400s.) automatycznie nadawany jest im status 'przeczytane', dlatego po przejrzeniu kilku długich wątków i powrocie na listę opiewa ona na inne posty (nowo dodane) a starsze już zresetowane na 'przeczytane' się już na niej nie ukazują. Ustawienie to jest globalne dla całego Forum, nie da się ustawić tylko dla jednego działu czy opcji. Jeżeli jest to bardzo uciążliwe, czas 400s można zwiększyć. Prosze o informacje w tym temacie także od innych Forumowiczów.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Dziś wchodze na stronkę główną naciskam najnowsze posty,a tam 3 strony! I teraz te trzy strony chce mieć szansę przejrzeć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja akurat czytam posty dzialami, ale jak jest ich wiecej to rzadko kiedy zdaze przeczytac i robia sie jako przeczytane, jak jeszcze sie komus odpisuje to mozna sie pogubic w ktorym miejscu sie bylo. Czy ten czas, w tej chwili 400s, jest w ogole potrzebny, moze da sie to wylaczyc bez szkody dla dzialania forum?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
![]() |
Z tego co widze w ustawieniach mozna tylko regulowac czas, nie ma nic o calkowitym wylaczaniu tej opcji. Misiek ma manual do forum, zapytam go o to przy najblizszej okazji.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Właściwie to można by ten czas zwiększyć, bo czasami też mi to przeszkadza, że topiki "same" zrobią się przeczytane. Nie mówię, że to jest bardzo uciążliwe, ale jeśli ten czas nie ma większego wpływu na działanie forum, to można go zwiększyć.
Na pewno ułatwi to życie modemowcom.
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
![]() |
Wysłałem info Miskowi, jak coś zmieni to pewnie tu wpisze (oby).
![]() |
![]() |
![]() |
|
|