![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Dlaczego nie można otworzyć?
Dlaczego nie mozna otworzyć niektórych postów? Np. temat na off topic o nowym nero.
Dlaczego do niektórych postów nie można udzielić odpowiedzi np. na off topic był temat HDD samsung. Co się dzieje? 8) |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
efekty padu zasilacza, zlosliwosc rzeczy martwych, jasnowidz Murphie, lamerstwo adminow - odpowiednie skreslic (wg uznania
) do tych postow nie mozna sie dostac - bo ich fizycznie nie ma ![]() Pozdrawiam Misiek4 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Nie wiem w czym problem. O nowym nero 5.5.10.7 normalnie sie otwiera
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=16151 A o HDD Samsung rowniez sie otwiera (z malym bledem na gorze). Ale jest ok http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=15847 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
u mnie otwiera sie no problem
|
|
|
|
#7 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a ja u siebie zauwazylem, ze topici ktore wczesniej bez problemow dzialaly, a w ktorych pozniej glos zabral uzytkownik zYxMa juz nie dzialaja, tak bylo np. z topiciem 'nowe nero', w nim glos zabral zYxMa i juz mi topic nie dzialal (byl jeszcze jakis ale nie pamietam jaki i znowu byl zYxMa)
co sie dzieje ![]() wiem ze nie jestem jedyny ![]() PS. teraz w topicu 'nowy monitor 17" ale jaki?' glos zabral zYxMa i juz mi ten topic nie rusza
|
|
|
#8 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
troche sie pobawilem i jakims cudem udalo mi sie cos wyswietlic w topicu 'HDD Samsung'
zwroccie uwage na podpis uytk. zYxMa i bledy na dole
|
|
|
#9 | |
|
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
w wyszukiwarce odszukalem wszystkie posty w ktorych zYxMa zabral glos no i nie dzialaja mi WSZYSTKIE tematy, gdzie ten uzytkownik zaznaczyl swoja obecnosc wyjatkiem sa tematy 'Potrzebuje virusa nie wykrywalnego przez Nortona AntyVirusa...' i 'Polska nieoficjalna wersja TMPGEnc Plus Full', ktore wchodza ale tylko dlatego ze nie ma tam podpisow u uzytk. zYxMa moim zdaniem przyczyna problemow jest ten nieszczesny podpis ww. uzytkownika prosba do moderatorow, zeby powiadomili tego uzyt. aby to zmienil, albo zeby sami to zrobili ![]() inaczej nie majac wyjsca bede umieszczac w moich topicach napis "wstep wzbroniony dla uytk. zYxMa" !!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. po malu zaczynam sie wkur.............
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 06.02.2003 o godz. 13:06 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]() |
sprawa w toku - zyxma dostal priv - jesli go zignoruje - podpis sie zmieni - NIE WOLNO UZYWAC PHP W PODPISACH!!!!
|
|
|
|
#11 |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Mam to samo! Nie moge wchodzic w te topici w ktorych sie udzielal.
A z tym podpisem to lekka przesada
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Kurcze ja tez ne moge wejsc!
Ale raz mi sie cudem udało i .......moim oczom ukazała się dziwna strona . Podobna do tej co Yankee ale do tej strony dziwnie jest dołączony inny topic tak jakbym przewijał to jest jedewn a później do dołui jest drugi . Dziwne. A php nie mozna uzywać....... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Fajnie juz wszystko dziala. To sie nazywa szybka reakcja!!
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
sprawa narazei polowicznei rozwiazana- usunieto kod php
zyxma narazie nie czytal mojego priva - ew. przymusowe skrocenie dywanu jaki nam zaserwowal nastapi NAJWCZESNEIJ po tym jak w/wm priv przeczyta (jest tam jeszcze co zmieniac = bo ma ponad tys znakow )
|
|
![]() |
|
|