Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Przyklejone - może nowy dział? ;) (https://forum.cdrinfo.pl/f10/przyklejone-moze-nowy-dzial-41261/)

pawelblu 17.10.2004 17:59

Cytat:

Napisany przez bakupl
Ale to jest źle zorganizowane... bo 812@832 jest przykleony a 1213@1613 nie :P

Ale z tego wniosek ze 812@832 trzeba odkleic, a nie 1213@1633 przykleic bo znowu beda tam gadki o pi3rdolach.

gallus 17.10.2004 18:13

Ja również jestem za utworzeniem takiego działu :spoko:

+++LeWaP+++ 19.10.2004 11:20

wiadomo ze czasami trzeba cos przykleic zeby bylo widoczne ale nie tyle na raz i na tak dlugo

ja np. nawet nie patrze na te przyklejone tylko odruchowo scrolluje okno przegladarki za nie

andrzejj9 20.10.2004 04:52

Cytat:

Napisany przez +++LeWaP+++
wiadomo ze czasami trzeba cos przykleic zeby bylo widoczne ale nie tyle na raz i na tak dlugo

ja np. nawet nie patrze na te przyklejone tylko odruchowo scrolluje okno przegladarki za nie

Dokładnie, ja tak samo i pewnie sporo innych użytkowników również.

Monter 21.10.2004 09:33

A ja bym wzorem innych for proponował dział "śmietnisko" czy "kosz" gdzie możnaby przenosić wszystkie posty zakwalifikowane do usunięcia czy nie na temat, można by tam też wrzucać kawały i humor.
Co do tematów przyklejonych proponuję w każdym dziale utworzyć subforum o nazwie HowTo i tam wrzucać wyedytowane uporządkowane tematy, które wcześniej jako przyklejone podlegały dyskusji, po czym te przyklejone kasować. No ale to wymaga nakładu pracy...
Pozdrawiam.

czero 21.10.2004 16:55

Cytat:

Napisany przez Monter
A ja bym wzorem innych for proponował dział "śmietnisko" czy "kosz" gdzie możnaby przenosić wszystkie posty zakwalifikowane do usunięcia czy nie na temat, można by tam też wrzucać kawały i humor.
Co do tematów przyklejonych proponuję w każdym dziale utworzyć subforum o nazwie HowTo i tam wrzucać wyedytowane uporządkowane tematy, które wcześniej jako przyklejone podlegały dyskusji, po czym te przyklejone kasować. No ale to wymaga nakładu pracy...
Pozdrawiam.

Dobry pomysł, popieram :spoko:

gallus 21.10.2004 21:11

No faktycznie pomysł Montera jest najlepszy ;) - JESTEM ZA :D

Wooody 23.10.2004 08:54

Ja i tutaj proponuję założenie nowego działu: "jaka nagrywara". Dzisiaj na 1 stronie są już 4 wątki tego typu. Przeniesienie tego z innych działów zmniejszyłoby poziom frustracji ludzi którzy szukają czego innego. A beginerzy, którzy mają zamiar stworzyć nowy wątek o rozpaczliwym tytule "Pomóżcie błagam, jaka najlepsza..." może przyhamowaliby widząc 148 podobnych wątków razem?
Tylko jedna uwaga. Nie mogłoby być wątków przyklejonych. Dlatego, że temat podlega ciągłej ewolucji i 4 strona może nijak mieć się do strony 28. A niewiele osób ma siły czytać 30 stron szukając od której zacznie się aktualny dla niech temat. Wiele wogóle nie będzie czytać widząc w pierwszym poście np. Neca 1100A gdy aktualnie hula w rankingach 5510A :)

gallus 12.11.2004 09:25

hmm, może jakaś odpowiedź ze strony administracji?? ;)

andrzejj9 12.11.2004 12:55

Cytat:

Napisany przez gallus

Dołączam się. Akurat wczoraj patrząc znowu na ilość przyklejonych działów (która notabene również wczoraj się zmniejszyła) przypomniałem sobie o temacie. Może by tak do niego wrócić?

gallus 13.11.2004 16:21

Cytat:

Napisany przez gallus

To znowu ja, - ten marudny user :idea: :haha:, czekamy na odpowiedz... :)

andrzejj9 13.11.2004 16:25

Cytat:

Napisany przez gallus
To znowu ja, - ten marudny user :idea: :haha:, czekamy na odpowiedz... :)

Będziemy tak codziennie? ;)

W sumie możemy, postów się tutaj i tak nie zlicza, więc nikt nas nie oskarży o ich nabijanie ;)

Tak więc - jak wygląda problem?? :)

epol 13.11.2004 16:32

Wg mnie jest troche za duzo tych tematow przyklejonych, ale co z tym zorbic to jeszcze nie mam pomyslu.

@ gallus & andrzejj9 - mozna nacisnac na magiczny przycisk aby zwrocic uwage administracji :) Chyba wiecie o ktory mi chodzi.

gallus 13.11.2004 16:35

http://forum.cdrinfo.pl/images/buttons/report.gif ?? ja w tym tygodniu już go wciskałem, na kogo teraz kolej?? :P

andrzejj9 13.11.2004 17:51

Cytat:

Napisany przez epol
Wg mnie jest troche za duzo tych tematow przyklejonych, ale co z tym zorbic to jeszcze nie mam pomyslu.

odkleić? :idea:

Cytat:

@ gallus & andrzejj9 - mozna nacisnac na magiczny przycisk aby zwrocic uwage administracji :) Chyba wiecie o ktory mi chodzi.
A ja szczerze mówiąc nie wiem.. Jaki?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12.