![]() |
Cytat:
|
Ja również jestem za utworzeniem takiego działu :spoko:
|
wiadomo ze czasami trzeba cos przykleic zeby bylo widoczne ale nie tyle na raz i na tak dlugo
ja np. nawet nie patrze na te przyklejone tylko odruchowo scrolluje okno przegladarki za nie |
Cytat:
|
A ja bym wzorem innych for proponował dział "śmietnisko" czy "kosz" gdzie możnaby przenosić wszystkie posty zakwalifikowane do usunięcia czy nie na temat, można by tam też wrzucać kawały i humor.
Co do tematów przyklejonych proponuję w każdym dziale utworzyć subforum o nazwie HowTo i tam wrzucać wyedytowane uporządkowane tematy, które wcześniej jako przyklejone podlegały dyskusji, po czym te przyklejone kasować. No ale to wymaga nakładu pracy... Pozdrawiam. |
Cytat:
|
No faktycznie pomysł Montera jest najlepszy ;) - JESTEM ZA :D
|
Ja i tutaj proponuję założenie nowego działu: "jaka nagrywara". Dzisiaj na 1 stronie są już 4 wątki tego typu. Przeniesienie tego z innych działów zmniejszyłoby poziom frustracji ludzi którzy szukają czego innego. A beginerzy, którzy mają zamiar stworzyć nowy wątek o rozpaczliwym tytule "Pomóżcie błagam, jaka najlepsza..." może przyhamowaliby widząc 148 podobnych wątków razem?
Tylko jedna uwaga. Nie mogłoby być wątków przyklejonych. Dlatego, że temat podlega ciągłej ewolucji i 4 strona może nijak mieć się do strony 28. A niewiele osób ma siły czytać 30 stron szukając od której zacznie się aktualny dla niech temat. Wiele wogóle nie będzie czytać widząc w pierwszym poście np. Neca 1100A gdy aktualnie hula w rankingach 5510A :) |
hmm, może jakaś odpowiedź ze strony administracji?? ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W sumie możemy, postów się tutaj i tak nie zlicza, więc nikt nas nie oskarży o ich nabijanie ;) Tak więc - jak wygląda problem?? :) |
Wg mnie jest troche za duzo tych tematow przyklejonych, ale co z tym zorbic to jeszcze nie mam pomyslu.
@ gallus & andrzejj9 - mozna nacisnac na magiczny przycisk aby zwrocic uwage administracji :) Chyba wiecie o ktory mi chodzi. |
http://forum.cdrinfo.pl/images/buttons/report.gif ?? ja w tym tygodniu już go wciskałem, na kogo teraz kolej?? :P
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12. |