![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
![]()
Mam plik xxxbin,xxxcue,sprawdzilem demonem ,clonxxl,nie pokazal zadnych zabezpieczen ,blednych sektorow wszystko bylo ok,a mimo to nie moge wypalic plytki.Probowalem clonem,nero test byl ok.ajesli zaczolem wypalac to tylko pare procent i przerwa.pytanie moje jest:skopany plik? nieznane zabezpieczenie?czy moze inna przyczyna?
Ostatnio zmieniany przez tajmin : 01.09.2002 o godz. 10:47 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Temat nie na Opinie!
Ale jak juz, to: wypaleles w locie Clonem z Daemona? Instalowales toto spod Daemona? Jak dziala to spod Daemona to twoja nagrywarka moze nie brac zabezpieczenia (jaka jest?) |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
pytanie do moderatora
Wracajac do mojego problemu,zainstalowalem plik xxxbin xxxcue do demona,nast.wlaczylem clony xxl sprawdzilem bledne sektory zabezpieczenia wszystko bylo ok.nastepnie wloczylem clona cd wybralem nagrywaniepliku z obrazem plyty na cd.nagral tylko pore procent i przerwal,to samo sprobowalem w nero i wynik byl taki sam,aha przed wlascwym wypalaniem robilem test i ten byl wporzadku.Uzywam nagrywarki liteon 12x10x40x.Pozdrowienia tajmin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Moja rada jest taka: załóż nowy temat na CDR Forum, bo tam zagląda qpa loodzi i ktoś Ci na pewno pomoże. Tutaj zaglądają tylko maniacy: bardzo zgryźliwi zgredzi, nienażarci wyżeracze itp itd., którzy niestety mogą nie być w stanie Ci pomóc.
Piszesz, że sprawdziłeś Daemonem, ale nie napisałeś, czy przy sprawdzeniu obraz działa. Jeśli działa pod Daemon Tools, to skopiuj to wlocie z tego właśnie wirtualnego CD na czystą płytkę (najlepiej RW do testów).
![]() |
#5 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
wyjadacze też zaglądają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
... i diabły tasmanskie:-D :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
zgryzliwe zgred, nienazarci wyzeracze, wyjadacze, diably tasmanskie...... to wszystko MANIACY ?
|
![]() |
![]() |
#8 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
no masz racje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |