![]() |
Przytoczony jest arcy techniczny.
|
Mi jakoś w ogóle ten plugin nie pasuje do for "technicznych", no chyba że większość postów będzie wyglądała jak ten :)
|
no co Ty, Rycha chyba o to nie podejrzewasz
Kryche to moze troche tak, rycha_bis to ewidentnie, ale nie Rycha! swoja droga UNLIKE i jeszcze jedno: RYCHO - POJUTRZE PRZYBYWAM DO SZCZECINA! |
:taktak:
|
Takie sondy z góry są stracone bo co poniektórzy oddają głosy z fejkowych kont ;-)
|
A może by tak...
SPOŁECZNY KOMITET OBROŃCÓW LIKE. |
Póki co to śmietnikowe żulostwo z rychem w dwóch osobach... :P
|
Wywalić w pi... w diabły wywalić. ;)
Jeśli nie wyrzucić to chociaż opcja umożliwiająca nie wyświetlanie tych głupot, nie dostawania powiadomień itd. Serio, straszny śmieć. |
Cytat:
Przy większości bezwzględnej coś może zostać przegłosowane tylko wtedy gdy głosów ***8222;za***8221; jest więcej niż suma głosów ***8222;przeciw***8221; oraz ***8222;wstrzymujących się***8221;. Poza tym, dysputa jałowa, w sondzie nie zawarłem takiej opcji. Ja tą 'ciekawą' funkcję nadal uważam za zupełnie zbędną i niepasującą do cdrinfo ! |
Cytat:
Cytat:
Zamiast napisu Like | Unlike proponuje wstawić coś graficznego. |
Mnie o wiele bardziej irytują linki w wyrazach z postów, zawsze jak czytam to wskazuje sobie tekst wskaźnikiem myszki i teraz non stop mi wyskakują jakieś bzdury ;) ... to doprawdy wkurzające ...
pozdrawiam |
Tak.
To jest guano. |
To forum robi się gówniane. Nie mam tu na myśli treści tylko jakieś głupie rozszerzenia. :)
|
Nie wiem czy jest on tu niezbędny, ale nie przeszkadza mi :D
Może zostać ;) |
Będę za jak serduszka będą czerwone:>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:19. |