![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Reklama
Co to za reklama
![]() Wg. mnie strasznie szpeci, nie da sie jej wyrzucic? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Malo ze szpeci to jeszcze skutecznie utrudnia poruszanie sie po forum, m.in. wyszukiwarka:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Qrde u mnie to samo...a jeszcze 5 min temu tego nie było
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałem założyć oddzielnego posta z informacją na temat reklamy, ale skoro już ten powstał (gratuluję refleksu), to podepnę się pod niego.
Jak wiecie (albo i nie) z prowadzeniem serwisu związane są rozmaite koszty. Począwszy od opłat za serwer i łącze, przez koszty prowadzenia działalności gospodarczej, na wielu innych drobnych rzeczach kończąc. Ostatnio np z powodu awarii musieliśmy wymienić 2 dyski twarde w naszym serwerze. Przydałoby się także kilka dalszych usprawnień, ale na to oczywiście potrzebne są pieniądze. Jeżeli ktoś uważa, że można prowadzić taki serwis bez jakichkolwiek funduszy, to niech zejdzie na ziemię... Od jakiegoś czasu rozważaliśmy umieszczenie reklamy na forum, Nie chcieliśmy jednak dawać tutaj żadnych bannerów, pop-upów i innych podobnych wynalazków. Wybraliśmy więc reklamę tekstową, jako znacznie mnie agresywną i denerwującą. Myślę, że z dwojga złego wybraliśmy to mniejsze zło i jakoś to przeżyjecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Oczywiście, że serwis musi mieć dochody na jego prowadzenie. Ale nie uważam, aby wprowadzenie reklamki tekstowej jak to ujeliscie spowodowało wielkie dochody w przypadku CDRinfo najwiekszego tego typu serwisu w polskiej sieci. Rozróżnijmy serwis od forum, gdzie serwis jest jakby stroną powitalną, a tam właśnie mieści się większość banerów i tam właśnie trafia duża więkoszość internautów. Z forum korzystają maniacy, że tak to ujme, na pewno nie biznesmeni, którzy zaraz nagminnie będa klikali w linki zawarte w reklamie. Dobrze chociaż, że tło stało się czarne. Ale uciążliwe jest to, że reklama jest między stronami forum, a paskiem narzędzi :/ pozdrawiam przyzwyczaimy sie ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Elektro Recykling - sory, ale pieje im w twarz
sory, ze post pod postem, ale to troche inna sprawa, ale tyczy sie reklamy
Reklamujecie w tym zestawieniu google http://www.elektrorecykling.pl/ utylizacja komputerów. Z ciekawosci kliknalem na ten link i zobaczylem co oni oferuja. Niech analfabeci nauczą się pisać! Na stronie głównej widzimy tekst powitalny itp. Cytuje fragment. Cytat:
Co to jest za skrót EU? Jasne, że Europen Union, ale teskt jest przecież po polsku! Powinno być UE jak już im się pełnej nazwy nie chciało napisać. Zawołałem nawet moją mamę, która prowadzi klub europejski i napisała już wiele tekstów o UE i nie powiedziała nic innego jak jest to błędna pisownia. Quwa! Spece z doświadczeniem ![]() masakra
![]() |
![]() |
#7 | |
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
"weksploatowanego sprzętu elektronicznego" "obowiązki z niej wyniakające" "zakres usług odbióru" "telekomunikacjunego" "możliwośc niegocjacji cen" "dokonywanie ekspertyz techniczny sprzetu" "noteboki" "dalakopisy" Jak ktos ma ochote klikac w takie kfiatki to prosze bardzo... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 30.08.2001
![]() |
potwierdzam problem.... Opera, 1024x768, i nie mam dostepu do formularza szukania
![]()
![]() |
#10 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Weście to wywalcie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
rzeczywiście masakra
ale kto Wam to wyrzuci skoro czerpie korzyści materialne z tego hehe marketing ![]()
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzytkownicy FF - klik prawym na reklamie i zaznaczcie adblock iframe
.... jaka reklama? ![]() edit: oczywiscie na innej stronie wyswietli sie spowrotem zeby tego uniknac nalezy: wejsc w tools/adblock i kliknac na list.... znalesc reklame (ma w linku google...) i skasowac wszystko co jest po pagead i wstawic tam znak globalny * dzieki temu juz tego badziewie nie zobaczycie... az do zminy regul ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 15.02.2005 o godz. 14:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Strona zostala zamknieta!!! Natomiast ekipa vortalu na wszelkie pytania o to co sie stalo z CDRinfo odpowiadac bedzie Jakie CDRinfo.pl !!!
![]() |
![]() |
#15 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ulubiony krąg forumowiczów sie nie rozpadnie ![]() PS Jestem za przeniesieniem reklamy pod logo cdrinfo... bo nic bym do niej nie miał gdyby nie zasałaniała opcji forum ![]()
![]() |
![]() |
|
|