![]() |
Cytat:
|
Przesunięcie banera w inne miejsce to nie więcej niz kilka minut roboty dla admina. Tylko że administrator zamiast coś zrobić z tą sprawą, po prostu napisał "gratuluje, naprawdę jest się z czego cieszyć... i czym chwalić". Nie wiem jak inni, ale ja nie mam zamiaru instalować żadnego softu, żadnych adblockerów. Podobnie zresztą zrezygnowałem ze ściągania załączników z tego forum, skoro nie da się tego zrobić normalnym sposobem z użyciem zwykłej przeglądarki (tu akurat padły wyjaśnienia z góry, że się nie da). Obecna sytuacja z banerem zmusza mnie do napisania nowego tematu zamiast skorzystania z szukajki. I podobnie jak ja myśli większość użytkowników, zwłaszcza nowych. I robi się bałagan, co w konsekwencji wpływa na obniżenie poziomu merytorycznego forum.
|
Ilość załączników: 1
wywaliłem ten banner tylko dlatego, że przesłaniał mi przycisk szukaj.
|
taaa zeby sie tego adblockera dalo jeszcze zainstalowac...
|
Ja nie mialem problemu z instalacja, ale czy idzie w nim jakos ustawic, zeby blokowal na kazdej podstronie??
Dobra juz mam:) |
Dlaczego admini nas olewają???
|
Cytat:
|
Reklama przeniesiona do góry. Jest też nowy top.
|
Cytat:
Od razu lepiej :piwo: :spoko: |
dziekuje, że nas wysłuchaliście - teraz reklama w niczym nie przeszkadza
mogłem wreszcie wywalić blokera :) |
No nareszcie można używać normlanie opcji szukaj :)
|
o matko.. miesiace gehenny zakonczyly sie
choc ja nie powiem, ze blokera wywale, bo nie wywale - jak pewnie i inni, bo net w reklamami wyglada naprawde syfnie, zwlaszcza jak skacza z kazdego rogu i zakretu |
Cytat:
A i klikam w nia raz dziennie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09. |