![]() |
To co ankieta - głosowanie nad wyłączeniem tego pola :D
|
Ja jestem za :spoko: , bo tak w zasadzie to i tak po co one komu ;)
|
Wyłączyć! :spoko: Wyłączyć! :spoko: Wyłączyć!
|
Wszyscy są za, to czekamy co bartez na to
|
Ja siem nie zgadzam! Ja mam to pole wypełnione!!!
|
To dla tego trzeba ankietę - zdecyduje większość głosów
|
Bartez podejmie salomonową decyzję i zostawi jak jest.
Lenistwo to baardzo silny argument :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 67643 Dlatego, proszę nie ruszać! |
Ten protest jest raczej dla zasady. Gdyby ten temat nie powstał to nikt by nie wnioskował o usunięcie tego pola.
Sondy nie ma co stosować bo wypowie się ile? 10-20 osób? Proponuję bardziej obiektywne rozwiązanie: Zestawienie na bazie danych w którym zobaczymy ile osób loguje się na forum i ile z nich ma to pole uzupełnione? Dane zbierzemy za ostatni rok. W przypadku kiedy ponad 50% osób będzie to pole miało uzupełnione, to można je będzie zwiększyć, jeżeli nie to zostawiamy jak jest teraz. |
andy, Ty nie sądzisz chyba, że Bartez będzie jakieś modyfikacje w db bokiem wprowadzać?
To błąd początkującego admina by był... komplikowałoby to następny update vB... poza tym to pole może być definiowane konfiguracyjnie (bo w końcu to profil) i trzymane w bazie jako XML, nie wiem jak jest w vB, ale przecież każde forum jest indywidualne i różne konfiguracje profili mogą być. |
Usuniemy :> , oszczednosci serwerowe :D
|
Pole rozszerzone do 1000 znaków. Multi-line. Tak jest ok?
|
Dzięki jest git.
Mógłbyś tylko zmienić pole do wielkości 1024 znaków żeby równo było ? (: |
Cytat:
|
Dać palca, to weźmie całą rękę... k***a
A miało być tak fajnie i pole miało wylecieć :haha: To może dodajmy pole typu w jakiej sieci mamy telefon i jaki typ telefonu <- żart of cors |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:42. |