![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2003
![]() |
Rss na stronie
Witam wszystkich.
Może piszę w nieodpowiedim dziale ale nie usuwajcie aby inni mogli się wypowiedzieć o mojej uwadze czy propozycji Obecny kanał Rss na stronie ukazuje tylko ogólne wiadomości ze świata. Te wiadomości są i tak już podawane na stronie głównej i nie potrzebny jest na to kanał Rss. A czy wszystkich interesuje co jakich wiadomości udziela japończyk w wywiadach? lub ile razy dziennie jest nagrywany Londyńczyk? lub ilu przestępców zatrzymała policja? To wszystko jest na ogólnych stronach internetu.Myślę że taki kanał Rss mija się z celem. Czy nie można by utworzyć kanału Rss ale n/t nowych programów?Był by bardziej pożyteczny. Z mojego doświadczenia: Używam czytnika RSSOwl 1.2.1 released i po wyświetleniu takich wiadomości nawet nie myślę zaglądać na stronę, ale gdyby była wiadomość o nowym programie to natychmiast bym poczytał na stronie o tym detalu o szczegółach. Bez obrazy dla twórców strony - Strona jest Extra a takim kanałem była by SuperExtra .To jest tylko mój osobisty pogląd. Prosiłbym innych o wyrażenie opinii o moim poglądzie. Pozdrowienia dla wszystkich |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziękuję za wyrażenie opinii. Nie ma problemu, aby dodać kanał RSS programów. Przy okazji możemy dodać również kanał RSS biosów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2003
![]() |
Rss
Witam.
RSS biosów - również pochwalam - niejeden skorzysta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
Zlotowicz
Kana***322; RSS dla plik***243;w. Wy***347;wietla 20 najnowszych pozycji, kt***243;re zosta***322;y dodane, b***261;d***378; zaktualizowane w naszym dziale Pliki. Aktualizowany co godzin***281;.
Link: ![]() W razie problem***243;w lub propozycji, co mo***380;naby doda***263; (np jakie informacje mia***322;yby by***263; wy***347;wietlane), prosz***281; pisa***263; w tym w***261;tku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Team Member
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |