![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sciemka wszystkim, ano mam taki problem gdy wejde na forum to jest wszystko ladnie tzn. jestem jako zalogowany. A gdy kce wejsc na jakis poddzial Offtopic lub inny dzial forum to musze sie znowu logowac. Gdy juz drugi raz sie zaluguje to wszystko jest ok dopuki jeszcze raz nie uruchomie przegladarki znowu jest to samo. Czyscilem pamiec podreczno przegladarki, ciasteczka- bo chyba na tej zasadzie pamieta moje hasla i login do stronki, i dalej nic. Zaczelo sie to jakies 2-3 dni temu wtedy mialem FF 0.93 myslalem ze to wina FF wiec go przeinstalowalem i nic. Wczoraj zainstalowalem FF 1.0PR i nadal to samo. Czy ktos wie moze co to moze byc, aha sprawdzilem to nawet na IE 6 i jest identycznie. Juz mnie zaczyna wqrzac ten problem. I jak by co to kompa sprawdzalem pod kotem SpyWare.
P.S Po deinstalacji dokladnie wyczyscilem pozostalosci po ff.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Kaspersky Personal Pro I powinno być looz ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Pod Mozillą mam taki sam problem!
Ale jak przejdę na IE to nic takiego nie występuje ! Chyba masz coś "niedobrego" w systemie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
noo chyba juz dobrze. W ZoneAlarm odznaczylem
Block 3rd party cookie i jak narazie forum smiga bez problemu. Troche to dziwne bo wczesniej chodzilo ladnie. Ale co system to zagadka ![]() Pozdro
![]() |
|
|