Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.03.2005, 16:44   #1
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Question Sciaganie z forum

Moj problem polega na tym ,ze jak chce cos sciagac z forum (np. plik rar) to on pobiera sie na dysk , ale gdy juz go chce rozpakowac pokazuje sie ze archiwum uszkodzone czy cos takiego. gdy mialem IE to nie bylo takich rzeczy. Teraz mam Mozillie Firefox i nie bede zmienial na IE!!
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.03.2005, 16:49   #2
if22
:}
 
Avatar użytkownika if22
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Posty: 427
if22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pod Operą jest wszystko OK, może przeinstauj jeszcze raz Firefox-a.
__________________
:}
if22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 17:07   #3
cyki
Bojownik Ruchu Oporu
 
Avatar użytkownika cyki
 
Data rejestracji: 09.11.2003
Lokalizacja: Polanica
Posty: 348
cyki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mi też pod Operą się sypie. Skoro to forum jest postawione na płatnym vbulletinie to nie wiem czemu administracja jakoś nie wymusi na producentach fixa.

Ale co ciekawe z forum opery http://my.opera.com/forums załączniki ściągają się bez błędów.
cyki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 17:29   #4
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ja mysle ze reinstala nic nie da. A jak cos innego sciagm to jest ok nawet z cdrinfo.
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 17:31   #5
gallus
gÓru
 
Avatar użytkownika gallus
 
Data rejestracji: 20.12.2003
Lokalizacja: Zbąszynek
Posty: 5,977
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
trzeba poprostu sciagac przez download menagery np. flash get, a z tymi błędami crc, to jest chyba coś nie tak przez serwer albo jakiś skrypt, ponieważ sciągałem pliczki rar z innego forum postawionego na vB i było wszystko ok
__________________

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 17:32   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
 
Data rejestracji: 30.11.2004
Posty: 39,007
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a ja mam FF i żadnych problemów (no chyba, że serwer ma nas w tym czym pan majster)
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 17:38   #7
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A teraz poszlo. Sciagalem z offtopic->emulacja dyskietki 1 plik i wszystko ok. MOze cos ze starymi plikami jest zle
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 19:16   #8
Predi
Niezarejestrowany
 
Avatar użytkownika Predi
 
Data rejestracji: 16.04.2002
Lokalizacja: Gliwice
Posty: 2,778
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
po prostu to forum ma to do siebie ze tu sie tak dzieje................ dla mnie rutana juz jest sciagniecie i repairowanie archiwow stad.....

jak na razie jedyny odpowiedzia administracji jest: zainstalowac np. flashgeta
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 19:46   #9
gallus
gÓru
 
Avatar użytkownika gallus
 
Data rejestracji: 20.12.2003
Lokalizacja: Zbąszynek
Posty: 5,977
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
nie ma to jak dobry support do vB - http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=96203
PS jest już v.3.0.7 - http://www.vbulletin.com/forum/showt...?postid=819562
__________________


Ostatnio zmieniany przez gallus : 09.03.2005 o godz. 19:49
gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 20:52   #10
Bartez
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,173
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
po prostu to forum ma to do siebie ze tu sie tak dzieje................ dla mnie rutana juz jest sciagniecie i repairowanie archiwow stad.....

jak na razie jedyny odpowiedzia administracji jest: zainstalowac np. flashgeta

Luuudzie, przecież nie robimy tego celowo albo że nam się nie chce tego naprawić. Gdyby rozwiązanie problemu było proste, to by go już nie było. Ale tak niestety nie jest

Sugestia z supportu vB: spróbujcie wyłączyć firewalla i/lub program antywirusowy. Dajcie znać, czy to rozwiązuje problem, czy nie.
__________________
Pozdrawiam
Bartez

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 21:09   #11
if22
:}
 
Avatar użytkownika if22
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Posty: 427
if22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez cyki
Mi też pod Operą się sypie. Skoro to forum jest postawione na płatnym vbulletinie to nie wiem czemu administracja jakoś nie wymusi na producentach fixa.

Ale co ciekawe z forum opery http://my.opera.com/forums załączniki ściągają się bez błędów.
A jakiej Opery używasz?? Ja mam 8
__________________
:}
if22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 21:46   #12
cyki
Bojownik Ruchu Oporu
 
Avatar użytkownika cyki
 
Data rejestracji: 09.11.2003
Lokalizacja: Polanica
Posty: 348
cyki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
8 beta 2 (Kompilacja 7483) Ściągnełem 3 pliki, 2 chodziły jeden sieknięty.
cyki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 23:18   #13
Predi
Niezarejestrowany
 
Avatar użytkownika Predi
 
Data rejestracji: 16.04.2002
Lokalizacja: Gliwice
Posty: 2,778
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Luuudzie, przecież nie robimy tego celowo albo że nam się nie chce tego naprawić. Gdyby rozwiązanie problemu było proste, to by go już nie było. Ale tak niestety nie jest

Sugestia z supportu vB: spróbujcie wyłączyć firewalla i/lub program antywirusowy. Dajcie znać, czy to rozwiązuje problem, czy nie.
a czy ja mowie ze celowo? ja tylko pisze jak jest.... a jest

nie mam do Was zalu.... tylko no wiadomo..... jak jest zle sciagac to nie bede sie cieszyl...
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.