![]() |
Cytat:
proponuje przeliczac na majonezy majonezik do 50 majionez do 500 old majonez do 1000 syf nie majonez pow.1000 |
Ehhhh... no 'nie robcie z nas pederastow', to jest, tfu! Emerytow i rencistow!!!! Dobrze ze ja mam jeszcze spory limit :cool: Heh Plemnik Emeryt.... Rencista Plemnik...'boshe'...
|
Cytat:
Dołączam się do Yahol'a i również proszę moderatorów o taki status :( |
Zle sie dzieje w panstwie dunskim!
Trzeba isc chyba w slady Yorrica! Przechodze na status obserwatora (czyli nie bede juz zasmiecal forum glupimi postami) Poniewaz nie moge tego zrobic sam - prosze Moderatorow o zmiane podpisu pod mordka na : Obserwator! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
wlasnie to chcialem napisac ;) znowu mnie ktos uprzedzil
z pozwoleniem od Miska czekam na propozycje nazw statusow w zaleznosci od liczby postow (przypominam ze na starym forum byly tylko dwie normal i premium member) z mojej strony ze wystarczy zmienic tylko "nowy na forum" , "killer", "rencista" , "emeryt" sadze ze w niektorych wypadkach wystarczy rozciagniecie zakresu liczby postow przydaloby sie takze ustalic od jakiej liczby postow bedzie mozna zmienic sobie status na wlasny ;) (moze wprowadzenie np mozliwosci samodzielnej zmiany od hmm 600 czy 700 plus zabezpieczenie w takiej formie ze jezeli ktos sie jakos wyglupi to dostaje blokade na zmiane tego podpisu oraz bonus dla osob ktore nie pisza duzo ale za to bardzo konkretnie i "sa obecne" na forum beda mogly "poprzez moderatora" zmienic ten podpis) licze na konkretne propozycje jakos nic nie moge wymyslic - chodzi tez o to zeby to byly w miare polskie opisy Nowy na forum - 0 --> Nie bijcie mnie - 0 Bywalec - 50 --> Forumowicz - 50 Stały bywalec - 100 --> Bywalec - 100 Wyjadacz - 300 --> Stały bywalec - 500 Killer - 1000 --> Wyjadacz - 1000 Rencista - 1500 --> Tubylec - 2000 i wiecej Emeryt - 2000 --> heh nie traktujcie tego zbyt powaznie ale moze cos wam dzieki temu zaswita |
przecież Sid już zaproponował, pozostawić wszystko tak jak było, zablokować Team, Administrator itp. Określnik pod nickiem dużo mówi o właścicielu, qrde trochę zacięcia socjologicznego nikomu nie zaszkodziło.
|
Cytat:
USUNĄĆ PODPISY "kiler", "emeryt", "rencista" I POZOSTAŁE 'NOWE', A NASTĘPNIE POWRÓCIĆ DO TYCH, KTÓRE BYŁY WCZEŚNIEJ . WG MNIE BYŁY OK I CHYBA KAŻDY SIĘ DO NICH PRZYZWYCZAIŁ, NAPRAWDĘ BYŁY W DECHĘ :) " - to jest tylko MOJE zdanie, i nie przedstawia tym samym zdania pozostałych Forumowiczów." ;) :) |
Cytat:
|
Moje spojrzenie na tą sprawę:
To forum ma służyć wymianie doświadczeń, poszerzaniu umiejętności i wiedzy. Jak wszyscy dobrze wiemy jest na tym forum kilka osób, które mają wyższy status od pozostałych użytkowników, starają się one o zachowanie porządku, dbaj± o przestrzeganie zasad etykiety i czasem zajmują głos w przeróżnych sprawach. Aby odróżnić ich od zwykłych/niezwykłych :) użytkowników forum mają zmienione statusy. Ma to na celu np. ułatwienie kontaktów z osobami odpowiedzialnymi za forum itp., Jako że jeden z postów zwrócił naszą uwagę na podpisy podobne do tzw. Team Memberów, postanowilimy interweniować. Zmiany, jakie są każdy widzi. Dodam, że nie chodzi nam o jakie tam despotyczne żądze władzy, czy pokazanie Who-IS-Who na forum, tylko u wprowadzenie standardów. Nie chcemy nikogo zrażać przez jakie głupie podpisy, tu nie o to chodzi. Poza tym, według mnie, szkoda tak naprawdę strzępić klawiaturę (co za piękna parafraza :) ) nad tym tematem. Zaproponujcie może jakies fajne podpisy przy konkretnej iloci postów. - to jest tylko MOJE zdanie, i nie przedstawia tym samym zdania całej redakcji. Pozdrawiam |
Cytat:
już ja do niego napisze sobal mówi że prubuje mi to naprawic;) |
Cytat:
sam wszechmogacy sie toba zajal ...:P |
BD napisał, że ktoś się wkurzył i to nie był on
Też myślę, że niepotrzebnie ten ktoś się wkurzył. Tak jak Sid powiedział - wystarczy zablokować (a widzimy, że jest taka możliwość) wpisanie słów team, admin i po sprawie. Też uważam, że nicki, fotki i te podpisy stanowią w jakimś stopniu o użytkowniku. Jeśli te podpisy mają być w jakiś sposób ograniczane, to należałoby się również zająć i nickami (prawda majonez?) i fotkami. Killer to mi się kojarzy z Czarkiem Pazurą i wiadomo jakim filmem Konotacja Rencisty i Emeryta jest raczej negatywna - więc też mi nie pasuje do tego forum Jednym słowem - propozycja Sida jest OK |
Cytat:
Nic dodać, nic ująć. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:55. |