![]() |
Cytat:
|
Serwer jąka się, się jąka się!
|
....a tymczasem na głównej "Cannot connect to databaseCANNOT CONNECT"
A co do nowego wyglądu to jakoś mi te nowe logo nie pasuje, stare jakoś bardziej mi pasowało może by je jakoś przemycić do nowego dizajnu :) |
:wow:
ale czy to na pewno to samo cdrinfo, które czytam od 2001 roku? :> Ale fakt, niedobrze jest odstawać od konkurencji. Nowa strona wygląda znacznie nowocześniej. |
Bartez,
1. Może zakładka Fotografia? Mocno się ona wiąże z archiwizacją, wręcz nią jest. A nośniki cyfrowe do archiwizacji to temat rzeka, mógłbyś zająć niszę, bo nawet optyczne.pl nie bardzo się tym zajmują. nimal, Kris, sobrus - może mógłbyś ich zachęcić... 2. poświęcony - zaraz mnie tu nazwą komunistą :) ale z tym poświęcaniem.... Może "Archiwizacja danych"? Albo "Serwis o archiwizacji danych". 3. Najnowsze aktualności. To nie błąd, ale pachnie masłem maślanym. Wystarczy "najnowsze" albo "aktualności". 4. Połączysz w końcu komentarze z forum? Kiedyś Jarsonu wysłałem info o drobnym błędzie, to się zdziwił, że ktoś czyta główną i jego newsy :) Stary layout to ja z 10 lat temu namiętnie kopiowałem, do dziś pamiętam jak jest zbudowany :) |
Rymuje się: Edzisko popsuł łożysko, w tym niepewnym rowerku to się zgadza, a w tym nowym, to Rychu wal się gieju, on nowy jest, przegląd to w nim sam se zrobię, 1500 kilometrów łagodnej najczęściej jazdy odbył.
A wracając do tematu, to uprasza się o niezmienianie starego logo CDRinfo, bo smyczki będą nieaktualne. :> |
Ogórek, ogórek, ogórek...
|
Cytat:
|
Edzisko popsuło łóżko :ysz:
tak nie do końca się rymuje |
Ed? Ed pojechał popełnić samobójstwo.
Czołówka z łosiem. ..... Tylko. Ten rowerek przed przeglądem taki niepewny. |
Ed by pasował... :haha:
|
Tak to wygląda.
Jeszcze tylko kogos ogolić. |