![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#121 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No cóż, nic na siłę. Jak się włazi od święta to się nie rozumie że niektórych rzeczy się nie robi, bo to nam zasadzą... i nie pytamy o rzeczy oficjalnie karane/ścigane/nielegalne w otwarty sposób, a jeśli ktoś zwróci uwagę to foch i usuńcie konto.
... a wystarczyło zapytać inaczej i grzeczniej to może by coś z tego było. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#122 |
![]() |
Nie nie i jeszcze raz nie. Może się pośpieszyłem z tym postem ale to nie był powód żeby mnie atakować że ja propaguję jakieś niszczenie laserów wypalanymi płytami i tak dalej. Grzeczniej powinno być w stosunku do mnie, bo ja nikogo zaatakowałem ani nie obraziłem niczym ani nikomu nie doradzałem żadnych destrukcyjnych i nielegalnych działań. Wystarczyło napisać bez śmiania i negatywnych emocji i tyle. Dlatego tak zareagowałem. Poza tym ja nigdzie nie napisałem że piractwo jest legalne, jeśli gdzieś tak napisałem proszę o wskazanie w którym miejscu.
Ostatnio zmieniany przez vdsx : 08.02.2023 o godz. 23:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
PROSZE BARDZO: POBRALEM GRE Z INTERNETU I CHCE JA WYPALIC NA DVD !!! Wszystkie gry na wii byly wydane na plytach TYLKO poprzez NINTENDO !!! I tak podchodze do ciebie delikatnie bo masz dlugo konto, jak by trafilo na innego moda/admina to juz bys dawno dostal bana i skasowane posty, wiec przestan sie ciskac do mnie w PW i miej troche pokory bo to TWOJE POSTY SA AGRESYWNE i ROSZCZENIOWE !!! A PW typu Napisany przez vdsx Miałeś jeszcze zamknąć moje konto. I daruj sobie to moralizowanie bo zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak. Dorosnij I podobne sa zdecydowanie nie na miejscu !!!
![]() |
![]() |
#125 |
Gość
|
Proszę o usunięcie mojego konta.
|
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|