![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Ktore bardziej pasuje do tematyki serwisu? Moim zdaniem to o piractwie, mimo ze ma charakter spoleczny a nie techniczny (w tym przykladzie to wogole raczej biznesowy niz techniczny). A moze wszystko co jest o elektronice ma sie znalezc w serwisie wypierajac to co ma charakter spoleczny (idac argumentacja dlaczego Gregg nie porusza innych tematow ktore wymieniles) ? To ja w takim razie domagam sie newsow z dziedziny kardiologi - np. o nowosciach z dziedziny elektronicznych rozrusznikow serca, bo moze byc to ciekawe. Jeszcze przydalyby sie informacje o nowych laptopach, bo moze sobie wymienie. Para - moim zdaniem ograniczasz sie dojednowymiarowego postrzegania techniczny i nietechniczny i troche gubisz to co chciales poczatkowo zaznaczyc, ze chodzi Ci o to zeby nie cytowac tylko GW (o ile rozumiem o to Ci chodzi), na co Gregg ma zupelne prawo odpowiedziec ze innej gazety nie czyta, wiec nie ma jak cytowac innej. PS. Juz troche gubie watek, gdzie tak wogole jest ten problem ... |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | ||||
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
Celowo wymieniłem inne, żeby obalić absurdalny według mnie zarzut cenzury. Cytat:
Jeśli cytaty z GW pochodziłyby z działu nauka czy technicznego to ten post czy wątek wogóle by nie powstał, tak samo jeśliby pochodziły z Wprost, Neewsweka czy Naszego Dziennika (choć nie wiem czy Nasz Dziennik ma strony techniczne). A wyobrażasz sobie jakby jeden z redaktorów czytał tylko Nasz Dziennik i ogładał tylko Telewizję Trwam, jakie ciekawe byłyby newsy społeczne? Albo kogoś pochodzenia żydowskiego, który za najważniejsze uznałby by wątki o problemie palestyńsko-żydowskim? Cytat:
reprezentuje określone poglądy polityczne (czy mi się one podobają czy nie to inna sprawa). I nie wiem, czy to przypadek, czy nie, że 3 po kolei newsy, napisane przez tego samego autora nie dość, że nie były związane z tematem portalu, to na dodatek pochodziły z tej samej gazety. Dlatego uznałem to (może niesłusznie) za uprawianie polityki. A na uprawianiu polityki portal cdrinfo.pl może tylko stracić. To wszystko. Ale jeżeli redaktorzy portalu uznają, że jest to w porządku, to ten watek warto zamknąć, żeby nie tracić niepotrzebnie czasu na pisanie postów. Pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez para : 19.04.2006 o godz. 20:49 |
||||
![]() |
![]() |
|
|