Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.04.2006, 20:08   #1
para
Guru

Data rejestracji: 18.11.2002
para niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Gregg
Czego oczekujesz, Para? Że będę się bił w piersi? Kajał? Tłumaczył gęsto dlaczego piszę newsy, które Ci się nie podobają? Serwis odwiedza dziennie kilkanaście tysięcy osób. Skieruj skargę na mnie na ręce redaktora naczelnego lub przewodniczącej KRRiT. Jeśli uznają, że masz rację na pewno zostanę ukarany, a być może na zawsze zniknę z łamów. To działa, jak wiesz. Milionom telewidzów program się podobał, jednemu nie. I to wystarczyło, żeby nałożyć na stację pół miliarda kary...

Jeśli uważasz, że serwis poprowadzisz lepiej - po prostu się dołącz.
Nie oczekuję bicia w piersi, kajania, tłumaczenia się z newsów czy jakielkolwiek innej satysfakcji.
Zresztą nie miałem żadnej przyjemności czy satysfakcji w pisaniu tych postów.

Oczekuję jedynie rzetelnej oraz fachowej informacji na stronie www.cdrinfo.pl,
dotyczącej zgodnie z napisem na banerze "serwis poświęcony tematowi nagrywania płyt" (szeroko pojętemu oczywiście).

I nadal uważam, że inne tematy typu: polityka, religia, wychowanie młodzieży, mniejszości seksualne itp. są istotne, ale ich miejsce jest gdzie indziej np. na forum w off-topic.

Co do kary to może być znacznie bardziej dotkliwa, jak sponsorzy i internauci odwrócą się do tej strony, nie znajdując na niej odpowiedzi, ani informacji w wiodącym temacie.

Nigdy nie zadowoli się wszystkich, to prawda i nie chodzi, że newsy mi się nie podobają i wątpię w rzetelność Gazety Wyborczej.

Tylko dla niektórych z nich nie powinno być miejsca na głównej stronie portalu.

Co do skargi to zbytnio nie rozumiem tych uwag, ale nie jest moim zamiarem żebyś zniknął z łamów tego forum.
Tylko warto pamiętać o wiodącym temacie portalu.

Nie wiem czy poprowadziłbym serwis lepiej, ale dziękuję za zaproszenie.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez para : 18.04.2006 o godz. 20:12
para jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.04.2006, 01:02   #2
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez para
Nie wiem czy poprowadziłbym serwis lepiej, ale dziękuję za zaproszenie.
Woj Sam Cie wzywa. (w tle melodia "You're in the army ...").

Sluchajcie nie ma co sie oszukiwac. Tematyka napedow optycznych nie rozwija sie tak szybko jak sobie bysmy tego chcieli (tutaj sporym hamulcem jest fizyka, a tego sie przeskoczyc nie da). Nowinek i ciekawostek nie ma az tak duzo zeby portal mogl przeciagac za pomoca newsow. Sila rzeczy dorzuca sie informacje prasowe. No to mamy juz troche nowinek z dziedziny napedow, kilka ciekawostek z tejze, no i informacje prasowe - nadal malo. No to dowalamy aktualizacje BIOS'ow. No fajnie tylko generalnie news o nowym Biosie do napedu X zainteresuje jakies 5% czytajacych, ktorzy maja ten naped (jedynie zainteresuje, bo nie wiadomo czy beda zainteresowani wgrywaniem). No to w zasadzie mamy juz wszystko z dziedziny napedow optycznych co sie tylko da wrzucic ... Generuje to srednio 1-2 newsy dziennie. Tym ma portal przyciagac ? Trzeba siegac do dziedzin zaprzyjaznionych (kompy, soft) zeby newsy wogole mialy sens bytu. No ale zdarzaja sie tez dni w ktorych w tych wszystkich dziedzinach niewiele sie dzieje, a newswritter akurat przeczytal jakis artykul ktory mu sie spodobal - no to pisze.

Czy to zle ?? Mi sie wydaje ze ani nie zle, ani nie dobrze. W zasadzie sprawa KRRiT troche ma z serwisem wspolnego - taki serwis to tez media, choc wydaje mi sie serwisy internetowe nie podlegaja pod KRRiT. Co do piractwa, to to jest oczywiste, ze serwis ma prawo, ba, prawie obowiazek publikowac newsy z tym zwiazane.

I ja generalnie polecalbym sie tak bardzo newsami nie podniecac - IMO nie ma o co. News wisi kilka dni i potem spada. To nie jest artykul, esej czy opracowanie, tylko krotki, subiektywny, oparty na zewnetrznych subiektywnych zrodlach tekst.
pawelblu jest offline  
Stary 19.04.2006, 17:32   #3
Gregg
Captain
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 21.03.2002
Gregg w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Para
Co do skargi to zbytnio nie rozumiem tych uwag, ale nie jest moim zamiarem żebyś zniknął z łamów tego forum.
Miałem zamiar o tym napisać. I nie napisałem. Jak widać szkoda, bo najwidoczniej są rzeczy o których Czytelnicy serwisu nie wiedzą, a wydaje mi się że powinni. To kliniczny przykład jak bez cenzury zamknąć usta niewygodnym. Kazus portalu napisy.info dowodzi jakie to proste. Wystarczy nawet zwykły list...

Niejednokrotnie byłem zmuszony wycofywać materiały mogące sprawic kłopoty serwisowi. Przykre, że najwieksze po władzy zapędy cenzorskie mają... Czytelnicy, w których interesie powinien leżeć pełny i nieskrępowany dostep do informacji.

Cytat:
Napisany przez Para
Tylko warto pamiętać o wiodącym temacie portalu
Jeśli na pierwszej, informacyjnej, stronie pojawi się wiadomość o czymś bezpośrednio nie związanym, to portal stanie się mniej poświęcony? Skąd ta obawa, żeby się przypadkiem czegoś wiecej nie dowiedzieć? Lepiej, żeby przez kolejne dni na pierwszej stonie nie ukazało się nic?

Cytat:
Napisany przez Kristoferros
... Przecież wchodzę na CDRinfo po konkretne informacje. Będę chciał poczytać wiadomości to wejdę na onet tudzież inny serwis/portal. Po co mnożyć te same tematy?
Na przykładzie Para widać, że nie wystarczy. A ten tok rozumowania jest bardzo niebezpieczny. Jest Onet, Gazeta, inny serwis/portal. Po co? Przecież wystarczy jeden. Po co mnożyć byty? A jeśli Chip czy PC World nagle dojdą do wniosku, że wystarczą ich strony?

Panowie i Panie. To już było. Ponawiam pytanie - tęskno Wam?
Gregg jest offline  
Stary 18.04.2006, 12:36   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ciekawy jestem co by by***322;o gdyby....inny redaktor zacz***261;***322; na g***322;***243;wnej przepisywa***263; newsy z Naszego Dziennika?

mo***380;e lepiej zosta***263; przy wiadomo***347;ciach ze ***347;wiata techniki a nie korzystaj***261;c z tego, ***380;e serwis odwiedza kilkana***347;cie tysi***281;cy os***243;b dziennie prowadzi***263; na nim agitacj***281; polityczn***261;.
ed hunter jest offline  
Stary 18.04.2006, 13:15   #5
Gregg
Captain
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 21.03.2002
Gregg w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
ciekawy jestem co by było gdyby....inny redaktor zaczął na głównej przepisywać newsy z Naszego Dziennika?

może lepiej zostać przy wiadomościach ze świata techniki a nie korzystając z tego, że serwis odwiedza kilkanaście tysięcy osób dziennie prowadzić na nim agitację polityczną.
A może konkretniej? Co jest tą agitacją? Może maleńki cytacik na poparcie swoich tez?

Jeśli w Naszym Dzienniku ukaże się interesujący artykuł, to również się pojawi.

Serwis nie ma rozsianych po całym świecie korespondentów terenowych i musi podawać informacje z drugiej ręki. Podajemy informacje nie oceniając źródeł z których pochodzą.
Gregg jest offline  
Stary 18.04.2006, 15:21   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Gregg
A może konkretniej? Co jest tą agitacją? Może maleńki cytacik na poparcie swoich tez?

Jeśli w Naszym Dzienniku ukaże się interesujący artykuł, to również się pojawi.

Serwis nie ma rozsianych po całym świecie korespondentów terenowych i musi podawać informacje z drugiej ręki. Podajemy informacje nie oceniając źródeł z których pochodzą.
nie przypominam sobie abym pisał o Tobie pisałem o wszystkich, którzy robią polityczny bajzel. a przepisywanek z Naszego Dziennika też nie chcę, bo są dla mnie tak samo g.. warte jak wieści z GW.
ed hunter jest offline  
Stary 18.04.2006, 15:45   #7
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Gregg - a po co takie artyku***322;y na stronie:

http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/009623.php

Czemu maj***261; s***322;u***380;y***263;?
Przecie***380; wchodz***281; na CDRinfo po konkretne informacje. B***281;d***281; chcia***322; poczyta***263; wiadomo***347;ci to wejd***281; na onet tudzie***380; inny serwis/portal.
Po co mno***380;y***263; te same tematy?
Kris jest offline  
Stary 18.04.2006, 15:49   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Wink

Cytat:
Napisany przez Kristoferros
Gregg - a po co takie artykuły na stronie:

http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/009623.php

Czemu mają służyć?
Przecież wchodzę na CDRinfo po konkretne informacje. Będę chciał poczytać wiadomości to wejdę na onet tudzież inny serwis/portal.
Po co mnożyć te same tematy?
przeca to informacja techniczna jak można nożykiem do papieru wyciąć 180 tys. stron (bo chyba to jednak były 2 strony, ale może źle pamiętam)

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 18.04.2006 o godz. 15:52
ed hunter jest offline  
Stary 18.04.2006, 17:23   #9
beata_
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.04.2004
beata_ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hmmmm, zn***243;w b***281;dzie, ***380;e prezentuj***281; nie ten "poziom", ale czy nie przysz***322;o do g***322;owy szanownym dyskutantom, ***380;e pewne newsy maj***261; unaoczni***263; i zasygnalizowa***263; zjawiska w naszej rzeczywisto***347;ci, kt***243;re NA RAZIE nie maj***261; zwi***261;zku z tematyk***261; poruszan***261; przez CDRInfo... ? Najwyra***378;niej nie przysz***322;o, za to przyjdzie pewnie wtedy, kiedy szukaj***261;c informacji stricte technicznych nie znajd***261; ich, bo nikt ich nie zamie***347;ci, albo zostan***261; "wyci***281;te no***380;ykiem do tapet" - tak jak tu na przyk***322;ad :

http://www.afterdawn.com/guides/arch...old_page_2.cfm
beata_ jest offline  
Stary 18.04.2006, 18:51   #10
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
To może jakieś nowe przepisy kulinarne ktoś mógłby zamieszczać.
Stary 19.04.2006, 22:37   #11
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez para
Jeszcze artykuł o TVP mogłem znieść choć uważam go za nieporozumienie, bo można znaleźć wiele innych tego typu przykładów
np. płacimy podatki na służbę zdrowia, a musimy leczyć się prywatnie, płacimy na szkolnictwo, a trzeba płacić dodatkowo na korepetycje bo nasze dzieci nic nie umieją po państwowej szkole itp. czyli nie możemy wymagać, a musimy płacić czy chcemy czy nie.
Tylko czy do tego ma służyć www.cdrinfo.pl, jeżeli ktoś już nie może wytrzymać to jest off-topic lub śmietnik.
Następnie nowy filozoficzny artykuł o piractwie już drugi tego autora,
dzisiaj trzeci o internecie (akurat związany szeroko z tematami forum).
Dla wszystkich tych artykułów skarbnicą wiedzy okazała się Gazeta Wyborcza i to mnie zażenowało.
No ale z tego co rozumiem (wnioskuje z posta kilka pozycji wyzej) to masz zastrzezenia tylko do tematu o TVP, w calosci, jezeli chodzi o dobor tematow do newsow i do doboru zrodla dla tematow o internecie i piractwie (bo rozumiem ze te tematy jako tematy sa OK).

No coz jezeli chodzi o dobor zrodla, no to rozumiem to zazenowanie chociaz go nie podzielam. Lubie poznac co rozne gazety mysla (a powolanie sie na zrodlo naszego dziennika przyjme z naprawde wielka, doslowna radoscia). Wydaje mi sie ze zamiast zniechecac Gregga powinno sie zachecic innych, do publikowania co jakis czas ciekawych newsow opartych na artykulach o tematyce spolecznej - wtedy mozemy liczyc na pluralizm.
pawelblu jest offline  
Stary 19.04.2006, 22:59   #12
Ice
***Fakt jest faktem..***

Data rejestracji: 09.05.2002
Ice zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Panowie a moze zamiast klocic sie o jakies newsy zaczniecie robic porzadek, przestaniecie zbijac baki i zaczniecie robic jakies testy napedow ?!?!? Bo to co widze ze testujecie od jakis kilku miesiecy to normanie smiechu warte... a moze to jakis nowoczesny dlugoterminowy test Tylko po co jak nie ma juz napedow w sprzedazy !!!

Pozdrawiam Ice
Ice jest offline  
Stary 19.04.2006, 23:07   #13
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ice
Panowie a moze zamiast klocic sie o jakies newsy zaczniecie robic porzadek, przestaniecie zbijac baki i zaczniecie robic jakies testy napedow ?!?!? Bo to co widze ze testujecie od jakis kilku miesiecy to normanie smiechu warte... a moze to jakis nowoczesny dlugoterminowy test Tylko po co jak nie ma juz napedow w sprzedazy !!!
Te "jakieś newsy" to podstawa każdego serwisu informacyjnego, a takim było, jest i będzie cdrinfo.pl. Nie kłocimy się, tylko dyskutujemy nad kształtem tej było nie było najważniejszej części serwisu.

Co do testów, zapraszam na stronę główną. Tak się składa, że dzisiaj ukazał się test. Bynajmniej nie modelu, którego nie ma już w sprzedaży.

Tekst o zbijaniu bąków pozostawię bez komentarza. Niektórzy nie sypiają kilka nocy pod rząd, żeby coś zrobić dla serwisu, choć nie zawsze jest to widoczne. No ale krytykuje się łatwo.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 20.04.2006, 00:03   #14
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Tak sobie czytam i muszę wtrącić swoje 3 gr
Bo zgadzam się w więkoszości z kolegą para ale też i ze stanowiskiem redakcji.
Ja codziennie robię sobie "prasówkę" (interia, gazeta, onet, wp ....) i raczej na CDRinfo
szukam co innego niż w prasie codziennej, z drugiej strony bardzo dobrze rozumiem
wszystkie problemy redakcji .
Dlatego chciałbym zwrócić na to że w newsach na CDRinfo mało jest tekstów o czymś co
leży najbliżej tematu nośników optycznych, czyli sprzętu do ich odtważania
Nie wiem jak inni ale ja nie nagrywam płyty dla samej operacji "wypalenia"
I nie chodzi mi np. o odtważacze MP3, ale o teksty o sprzęcie AV z klasy trochę ponad "standard".
A tu jest o czym pisać bo mnogość marek może przyprawić o ból głowy.
No i temat ciekawy i jak najbardziej kształcący bo wiele młodych ludzi często nie wie
że np. są obecnie produkowane lampowe wzmacniacze i napędy CD, że kino domowe
to nie są plastikowe głośniczki z tandetnym wzmacniaczem z 200 zł,
że świat AV nie kończy się na MediaMarkt.
W polityce już mamy takie bagno że lepiej nie mówić, dlatego jak nie macie o czym pisać
to można o dobrym sprzęcie, wzmacniacze, odtwarzacze, projektory, kolumny, kable ....
Ktoś powie "przecież są magazyny w tym temacie i portale swoje mają" .
- A ile ludzi tu zaglądających kupuje np. "HiFi i Video" ? ilu z tu zaglądających słyszało nazwy: Rega, Tule, JJ Electronics, Jolaida, AudioNote, Cabasse, Ongaku, Rotel, McIntosh (nie mylić z komputerem), Luxman, NAD, Cambridge Audio, Tanoy, Kef, Paradigm, JM Lab, Sonic Link, Musical Fidelity ....... (już mi się niechce wymieniać)
Ktoś inny powie "to nie na przeciętną kieszeń, po co o tym pisać".
- Nieprawda, za kwotę którą każdy (pracujący) jest wstanie uskładać już fajny zestaw można złożyć.

Generalnie uważam że zamiast polityki newsy o sprzęcie AV z tzw. wyższej półki .
Nawet jak się kasy na takowy nie ma to zawsze można iść do salonu AV i za darmo posłuchać, oglądnąć, i wyrobić swoje zdanie w tym temacie, złapać bakcyla i nie wydawać kasy na plastikowe badziewia made in china .
Walorów edukacyjnych tego typu newsów chyba nikt nie podważy

To były moje 3 gr. czym można politykę zastąpić .

Chętnie bym popisał w tym temacie , ale mam tyle spraw i obowiązków że nie dam rady,
mam kolegę który ma wielką wiedzę w tym temacie i czas , ale to leń straszliwy i raczej wątpię bym go namówił.
Stary 23.04.2006, 22:40   #15
Ice
***Fakt jest faktem..***

Data rejestracji: 09.05.2002
Ice zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Te "jakieś newsy" to podstawa każdego serwisu informacyjnego, a takim było, jest i będzie cdrinfo.pl. Nie kłocimy się, tylko dyskutujemy nad kształtem tej było nie było najważniejszej części serwisu.

Co do testów, zapraszam na stronę główną. Tak się składa, że dzisiaj ukazał się test. Bynajmniej nie modelu, którego nie ma już w sprzedaży.

Tekst o zbijaniu bąków pozostawię bez komentarza. Niektórzy nie sypiają kilka nocy pod rząd, żeby coś zrobić dla serwisu, choć nie zawsze jest to widoczne. No ale krytykuje się łatwo.
tak tylko news powinien moim zdaniem byc na temat ktorym serwis sie zajmuje .... przynajmniej takie mam zdanie (no ale to nie moj serwis )
Oczywiscie nie watpie w to ze zaloga cdinfo ciezko pracuje ... tekst w stylu : "aktualnie testujemy Liteon 1673" troszke mnie jak na ten czas smieszy no a ze wlasnie wyszedl pierwszy test od dluzszego czasu to swiadczyc moze ze
ktos sie wkoncu moze za to zabral Bo napedy w testach ktore sa porownywane z aktualnie testowanym plextorem nie sa pierwszej swiezosci. Nie chce tu nikogo urazic i jezeli tak zrobilem to oczywiscie niechcacy i z gory za to przepraszam.
Ogolnie serwis uwazam za naprawde dobry i chociaz nie wypowiadam sie zbyt czesto to regulanie tu przebywam i czytam wszystkie posty.

Pozdrawiam Ice
Ice jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: