![]() |
Rycha mało...
|
Cyckowzamalosmolenskaismietnikak***asendbajtapatok !
|
Tak się zastanawiam, po co to Wam?
Za mało Smoleńska i polityki na co dzień???:> |
Popatrzę na to, ale póki co niczego nie obiecuję.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Popieram andiego.
Opera Mobile wyświetla szybko, ale na mniejszych ekranach tragicznie układa. W skrócie chodzi o to, że takie rzeczy jak avatar, ranga, reputki, skąd, daty itp traktuje na równo z treścią posta i na ekranie jest mnóstwo zbędnych elementów. Screen wyjaśniłby problem, ale akurat zrobić go nie mogę. Opera Mini nieco lepiej sobie radzi, ale to może tylko u mnie. Katafalk niech sobie będzie, ale wyświetlanie www przez specjalne parsery nie jest eleganckie. Kto tego nie rozumie... to niech się douczy ;) Jedna uwaga: gdyby Bartezu zachciało się takie coś wdrażać (wątpię :) ), to jeśli byłaby detekcja User Agent string - dać na mobilnym link do normalnego stylu. Cytat:
|
Cytat:
|
To jak będzie mobilna wersja forum?
|
Nie śmiga i tyle :)
Nie będę z tego robić jakiś sensacji bo programik nie jest mi niezbędny. Poza tym nie chcę przekombinować bo nie chcę tego wszystkiego potem na nowo ustawiać po resecie... |
Cytat:
Dla mnie Ovi Sklep tez pokazuje że nie ma na mojego fona.............................. i co ????????????? |
Cytat:
Twoja N8 ma Symbian OS ^3 (S60v5.2) Moja E51 ma Symbian OS v9.2 (S60 3rd, Feature Pack 1) Dalej nie widzisz różnicy ? |
Ilość załączników: 4
|
Jest Tapatalk na s60v3 w Ovi Store ale jest bezuzyteczny. Nie znajduje zadnych for :ysz:
|
Cytat:
pokazał się komunikat, że to nie jest dla mojego fona (E51), innej wersji nie ma tam. :) |
To Symbian nie ma sklepu? Wydawalo mi sie ze widzialem u znajomego na jakiejs dotykowej Nokii duzaikone "OVI Store".
|
Ja instalowałem z kompa przez (otwórz za pomocą)
Nokia Ovi Suite bezproblemowo:) |
To powiedz mi czym mam otwierać ten plik *.wgz pod S60 3rd. :P
|
Cytat:
Cytat:
http://www.symbian-freeware.com/download-tapatalk.html Tapatalk v1.0 is a Forum client for Symbian s60 3rd or 5th edition |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skórka mobilna nie jest po to aby było mniej danych ale po to aby lepiej się takie forum przeglądało. Używam Opery Mini i przeglądanie naszego forum bez stylu dostosowanego do urządzeń małych jest uciążliwe. Jeżeli styl byłby dostosowany rozmiarami to nie musiałbym machać palcami po ekranie aby przeczytać całego posta. Nie chodzi też o to aby być supportem 24h/dobe tylko po to aby będąc w drodze móc sobie przeglądać internet. Wgranie mobilnego stylu do forum, i ustawienie dodatkowej domeny np. m.forum.cdrinfo.pl nie jest zbyt wielkim problemem. |
Cytat:
Niecałe 2 lata temu kupiłem nówkę E51 bo tania była (no i fon z wifi), od Symbiana wymagam tylko tyle aby mi doinstalowany soft blokował spam sms i numery prywatne - spisuje się bdb. |
Ja w domu z kolei nie mam czasu na internet (chyba ze teraz, gdy jestem chory). Najczesciej fora, mejle i reszte monitoruje w drodze do i z pracy. A Tapatalka na Symbiana nie ma i raczej nie bedzie - Nokia usmierca ten system, przewidzialem to zreszta ponad rok temu w watku o Apple. Czas rozejrzec sie za nowa platforma za wczasu miast narzekac ;-)...
|
Po co mam sobie zapychać telefon dodatkowym softem
jak wystarcza przeglądarka wbudowana w Symbiana. Testowałem kiedyś tą wersję mobile i zamula. :] Popieram andy, a jak nikt nic nie zrobi to też nic się nie stanie, poza tym nikt tu nie jest supportem dostępnym 24h, więc nie wiem po co fora mobilką odwiedzać, jak mnie nie ma w domu to mam co robić, a jak jestem w domu to mam komputer od tego. Całodobowe zajmowanie myśli internetem nie jest czymś zdrowym... :] Więc mgit, przekonywanie mnie do tego nie ma sensu, bo używam internetu w słuchawce tylko okazyjnie... :) |
Cytat:
|
Przykładowo na Symbiana S60v3 nie ma Tapatalk'a :P
|
Po co jak jest Tapatalk, a dla telefonów bez tego jest opera mobile i opera mini ???
|
Wersja mobilna forum
Chciałbym zgłosić request o wersję forum dla urządzeń mobilnych - wersja natywna, styl dostosowany do malućkich wyświetlaczy(2-3").
Proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie prośby ;-) -- http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=174375 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40. |