![]() |
Tak jak proponujesz właśnie obecnie jest i to nie działa.
Przykładem temat o WOŚP, gdzie o Prezydencie RP pisze się "ruski cwel" (nie obchodzi mnie, że cytując jakiegoś bałwana - to stary sposób ś.p. Leppera, któremu sąd wiary nie dał), który to temat prawie w całości jest napierdalanką polityczną i wiele innych subtelniejszych przykładów, także z moim udziałem (podkreślam, żeby nie było, że tylko do innych czepiam się). Poza tym polityka dzieli, jak poniżej napisałem. Np. ja Ciebie lubię, Ty chyba też specjalnie nic do mnie nie masz - ale gdybyśmy mieli przeciwstawne poglądy polityczne, to nie dogadalibyśmy się na temat nagrania płyty CD. No ale twój wybór: ZA (4) - M@X, gallus, pali, ynsiwy PRZECIW (2) - Zetoxa, Deckard INNE ZDANIE (0) Umówmy się, że zmiana zdania zawsze możliwa. To przewaga nad automatyczną sondą. To nie jest prosta dyskusja... |
Cytat:
żeby odfajkować się dało aby było widoczne dla zainteresowanych i tam w tym dziale możecie politykować,cmokać,naparzać i lizać po c*jach ale tylko tam, a wszelkiego rodzaju polityczne docinki w innych tematach będą tam przenoszone + warnik a teraz co offtop mam odfajkować? editione: motyla noga !jaja sobie bede robił w końcu łikeend jest ! |
Edi, bo cie palnę :>
|
Jestem za, a nawet przeciw.
|
ZA (4) - M@X, gallus, pali, ynsiwy
PRZECIW (1) - Zetoxa INNE ZDANIE (0) |
Nie powiedziałem, że jestem przeciw :>
|
Jeśli dobrze pamiętam Deckard, to z miesiąc temu ostro opieprzyłeś mnie za politykierstwo, więc jeśli teraz poprzestaniesz na robieniu sobie jaj - na drugi raz daj mi spokój ;) Albo rybka albo pipka.
|
zamknąć forum!
|
ZA (4) - M@X, gallus, pali, ynsiwy
PRZECIW (2) - Prezesik, Zetoxa INNE ZDANIE (0) |
Ilość załączników: 1
nie zamykać !!! :nie:
na pohybel PoPis-owi k***a a wybuchy były trzy |
Okresowe rozwolnienie muzgó.
|
Nie. Podziały wytworzone w polityce przenoszą się do innych tematów. To widać doskonale.
Te podziały nie pozwalają w rozmówcy dostrzec ciekawszej strony. Polityka była, jest i będzie brudna. Masz właśnie Prezesik naturalne i powszechne złudzenie, że tak być nie musi. Musi. To jest natura polityki. Poprzednie głosowanie sfałszowałem złośliwie, doskonale o tym wiedząc. Inne nacje doszły do tego wniosku dawno temu, my mamy świeżą demokrację. |
Dajcie spokój.
Chłopaki się tam powyzywają, to przynajmniej nie będą zaśmiecać reszty forum. A że po likwidacji polityka rozleje się na inne tematy, to pewne. |
to może wprowadzimy mikro płatności na forum, i w wyżej wymienionych tematach, za umieszczenie postu, pobierana będzie opłata
|
W Warszawie straż wiejska wlepia mandaty za usiłowanie spożycia alkoholu, 20 złotych za otwartą puszkę. :rotfl: Picie, to stówa, szczanie chyba 200, a za psie gówno wlepiali 500.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |