Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 04.05.2004, 22:12   #2
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question

Cytat:
Napisany przez MaciejT
...
Trochę to skomplikowane i w sumie to wydaje mi się niepotrzebne. Powiem wręcz, że mi się nie podoba i jestem za usunięciem tej opcji (i to wcale nie dlatego że nie mam dotąd żadnych punktów). Szczerze to stare forum bardziej mi się podobało - proste i przejrzyste. Natomiast od czasu przejścia na vBulletin wprowadziliście tyle funkcji.... jedne bardziej przydatne, inne mniej, z niektórych pewnie niewielu korzysta. Szczególnie chybionym pomysłem wydaje mi się wprowadzenie punktów reputacji - zaobserwowałem, że niektórzy trzepią posty na wyścigi żeby tylko zyskać nieco punktów. Pomińmy to, że wciąż niewielu dodaje reputacji użytkownikom od których otrzymali pomoc - to już chyba pozostaje kwestią czasu i przyzwyczajenia. Wśród innych udziwnień "nowego" forum zaobserwowałem np. kalendarz, albo wiadomości prywatne - dopiero po kilku chwilach doszedłem do tego jak udzielić odpowiedzi i sprawdzić stan wiadomości.... ale to już temat na innego posta. Ubolewam tylko, że nie znalazło się trochę czasu chociażby na usunięcie problemu z avatarami

Twoje uprawnienia: