![]() |
Fajnie bylo by gdyby bylo widac ilosc punktow jakie nam przyznano :D
|
Co jest grane. Wywala mi komunikat, że dzis już nie moge dac reputki i mam spróbowac za 24h, a dalem dopiero dziś jedną. Co jest grane??
|
a wczoraj wieczorem nie dawales jakis? licza sie 24h dla kadej odzielnie - jak dales jaks wczoraj o 22giej to dzis dopiero po 22:00 bedziem mogl przyznac kolejna
|
Aha, to chyba, że tak, bo reputki dawałem wtedy po poludniu i wieczorem. Dzięki za wyjasnienie.
|
dzis szukalem czego w tym temacie wiec 3 propozycje:
- przypiac temat bo jednak zawsze aktualny a wlasnie zniknol :) - zmienic ta przedostatnia nazwe reputki - bo jest "nizsza" niz wczesniejsza - jak sugerowal Robs - przetlumaczyc, zgodnie z propozycjami zapodanymi przez Gallusa, opisy ang (bo te 3 nawet znajacym ang moga sprawic trudnosc |
Cytat:
Przy przeskoku na 4000pst Nic nie dostałem :nie: :buu: BTW Chyba już czas na uczciwe i proste zasady, nieprawdaż? :czytaj: No to heja! :papa: :mruga: |
Cytat:
Te teksty mnie rozwlają ale najlepsze jest to: Cytat:
|
Cytat:
Ale co z moim 1 pkt? ??? Nie po to się męczyłem na te 4 koła Żeby teraz nic nie dostać :cisza: :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
...i wszystko jasne ;p |
Cytat:
Chodzi o to, że jak siłą reputacji dawałem komuś pozytywa I dostawał przykładowo +5pkt To teraz przy pozytywie dostanie ode mnie +6pkt? Dobrze myślę? :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
:mysz: :jezyk: Cytat:
To chyba ja miałem powiedzieć MacGyver :wsciekly: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
wystaw mi reputacje, a ja Ci powiem ile punktow mi przybylo ;) |
Cytat:
Albo ubyło ... :mruga: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
nie zdazylem zobaczyc ile mialem wczesniej, wystaw mi raz jeszcze za jakis czas to dokladnie Ci powiem ;) :piwo: |
@Gallus sprawdź moja reputkę za ile jest punktów ;)
@Spock ty też :D |
Znowu się zaczyna :haha: ||
pozdr. |
Cytat:
sorki innym razem ;) |
Ja też mogę komuś sprawdzić :>
Dziś nawet w promocji gratis :jezyk: :czar: |
A ile sa warte moje reputki ? :D:D
|
heh, zaczeła sie kolejna edycja Idola to i musiała się zacząc kolejna edycja akcji "Przygarnij reputka" ;p
|
Nie wypaczajcie i tak już wypaczonych reputek... Bo zamknę topic :>
|
Cytat:
Ale w temacie: Uważam, że system funkcjonowania reputacji jest sprawny i bardzo dobry :spoko: I nic nie należy zmieniać :nie: :mruga: |
Chłopaki nie zdążyłem zobaczyć ile miałem wcześniej ;)
Ale będziemy w kontakcie :D :piwo: |
z mila checia sie dowiem ile moj klik jest wart :D
|
Cytat:
|
tak mnie zastanawia - ile teraz musze miec reputek zeby dostac kolejny kwadracik? czy juz koniec?
na poczatku - wiadomo co 100 potem rosnie ilosc potrzebna i w sumie nie wiem czy da sie uzbierac drugi dywanik? :> |
Kto chce sprawdzić (kto może) ile warte sa moje reputki? :D
|
Cytat:
|
Tez bym sie dowiedzial:D.
|
Cytat:
Nie.......... hm............. Nie mogę Cię o to prosić......... :) Ale jeśli mógłbyś..... Nie...... Jednak nie...... Ale jak chcesz to daj.... :fiu: |
Ja też bym sie chciał dowiedzieć ile są warte waszwe a ile moje :jem: ;)
|
Wczoraj wieczorem dałem 5 i muszę poczekać jeszcze :(
@Rycho twoje reputki mają 13 pkt :D @Burak_123 twoje tylko chyba 3 pkt ;)] EDIT: Lista oczekujących :D Aktualnie nie ma listy oczekujących ;) Kto chce sprawdzić czy przybędzie im moje 15 pkt ? :D |
I ja też poproszę. :ja_chce:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
:piwo:
|
Chciałbym się dowiedzieć jak można sprawdzić ile się ma reputek.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
I już wiesz :D http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=18432&stc=1 BTW karel48 z pewnością nie będzie zadowolony :nieee: http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=18433&stc=1 |
Cytat:
Że będziesz przede mną :buu: Nie ma to jak czujny MOD :pisze: :piwo: |
Cytat:
;) |
Niestety karel48 zarejestrował sie po mnie.
|
Cytat:
Ciekawe jak przebiegnie wasza konfrontacja? :> :D |
Po krótkim zastanowieniu zdecydowałem, że zmienie.
Aco mi szkodzi :) |
To jest post testowy :mruga:
|
I teraz tak!
Kto inny mógłby pociągnąć dalej ten wątek? :czar: A więc! Tak mi się wydawało, ale postanowiłem to sprawdzić Mianowicie była ostatnio rozmowa o CRP Jednak być może przeoczyłem w tym wątku i w zasadach dawania reputacji jedną rzecz Otóż: CRP "dodanie" jest inne niż CRP "ujemne" A o co dokładnie chodzi? Ano o to, że jak daję reputkę dodatnią to daję przykładowo 10pkt na plus :taktak: Ale jeżeli daję reputkę ujemną - to nie daję już tych 10pkt na minus :nie: Tylko gdzieś około połowy Dlaczego tak jest? ??? :help: :D |
Cytat:
|
Rozpoczynam znowu akcję sprawdzania wartości reputek :D
Komu sprawdzić? Lista oczekujących na moje reputki: Weron, spock, joujoujou Jutro sprawdzicie ile moje są warte, bo dzisiaj nie mogę już rozdać :( |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
Cytat:
Daj mi reputkę a ja ci powiem ile twoja jest warta, a ja poźniej dam tobie i ty mi powiesz :taktak: :D :> |
Cytat:
Narzekacie później, że reputki są wypaczone, a sami je wypaczacie (( |
Cytat:
Na zgodę :piwo: |
A co z moim pytaniem o sytuację z pozytywami i negatywami? :idea:
|
ja to nie mam wypaczonych reputek - prawie wszystkie za kretyńskie wypowiedzi!!! || 8 ) :haha: :P ;)
|
A ja proponuję o ile jest to technicznie możliwe wrzucenia napisu w okienku do dawania reputek w stylu:
"Musisz mieć minimum 50 postów ażeby dać reputacje użytkownikowi" |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam trochę ponad 50 wiec nie wiem czy jest. |
Coś mi sie wydaje, że jest ;p
|
Cytat:
A mi się zdaje, że nie ma :nie: |
Cytat:
|
Cytat:
Wydaje mi się, że też jest ;p |
Dlaczego nikt z władnych tego forum
Nie chce odpowiedzieć VIZZARDowi na jego pytanie? Czy to niemoc czy niechęć może? :idea: |
Pytanie do Administratorów
Chciałbym dać ponownie reputę jednemu z forumowiczów.W międzyczasie dałem na pewno ponad 20 reputek innym userom, a wciąż nie mogę dać temu pierwszemu. Może mi ktoś z adminów odpowiedzieć ? Dziękuję i pozdrawiam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |