![]() |
Cytat:
Cytat:
Ubuntu bazuje na unstable a LTS na testing o ile się nie mylę ;) Problem raczej nie dotyczy Debiana bo na lisku było ok. Może to problem Chromium/Chrome? |
Cytat:
Cytat:
Ubuntu bazuje na unstable a LTS na testing o ile się nie mylę ;) Problem raczej nie dotyczy Debiana bo na lisku było ok. Może to problem Chromium/Chrome? |
To że Ubuntu bazuje to żadna nowość - ale może coś tam poprawili - dorzucili od siebie.
Mowa tutaj o czystym debianie - a nie żadnych pochodnych ... |
Teraz znów jest problem czy z nudów dwa razy wysłałeś? :D
|
Oczywiście że z nudów..
Co ciekawe okno miałem otwarte kilka minut zanim puściłem posta. Może tu jest problem? @mgit to nie winda Debiana tylko co najwyżej Chromium. |
Andy specjalnie tak bije po dwa posty - jak ma czystego debiana to problem nie występuje :P
A tak serio coś się uparł tego Chromium - zainstaluj lub przeinstaluj Chrome i po problemie |
Oczywiście że z nudów..
Co ciekawe okno miałem otwarte kilka minut zanim puściłem posta. Może tu jest problem? @mgit to nie winda Debiana tylko co najwyżej Chromium. |
Ale żeby być pewnym posiedź trochę na innej przeglądarce, ewentualnie zainstaluj nowszą (o ile jest) lub starszą wersję Chromium.
|
@szczuru jeżeli te problemy zaczęły się*zaraz po tym jak zacząłem używać Chromium...
Nie jest to też najnowsza wersja, u siebie mam 38.x a najnowsza to 39.x. Imho ta/ten / ta/wersja silnik forum nie współgra za dobrze z Chromium. |
@szczuru jeżeli te problemy zaczęły się*zaraz po tym jak zacząłem używać Chromium...
Nie jest to też najnowsza wersja, u siebie mam 38.x a najnowsza to 39.x. Imho ta/ten / ta/wersja silnik forum nie współgra za dobrze z Chromium. |
IMHO ta wersja Chromium nie wspolgra za dobrze z silnikiem forum.
|
To zaktualizuj Chromium i daj znać czy się poprawiło ;]
|
Nie tylko na Debianie to jest ;)
https://bugs.mageia.org/show_bug.cgi?id=5837 |
Nie tylko na Debianie to jest ;)
https://bugs.mageia.org/show_bug.cgi?id=5837 |
No ale andy by chciał pewnie - by forum przerobiono pod Chromium :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45. |