![]() |
Co to za temat "zbiórka", do którego nie można wejść?
|
Cytat:
Andy z kolei już był i tylko czerwone / żółte rozdawał... na lewo i prawo :taktak: |
Kumie chwalą nas. Wy mnie a ja Was!
|
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji? :blink:
:mruga: |
No.. ja na mgit'a stawiam :]
|
Samemu zgłaszać się to tak jakoś głupio :P
Jak Patrix będzie na liście - to ja na niego głosuję - niech będzie moderatorem, a co :] |
Bartezu... to co podanie trzeba pisać? Ja na przykład nie mam parcia na szkło tak jak kiedyś nie chce mi się wymyślać. Może to też być w zgodzie z opinią użytkowników, jeśli by się okazało że jakimś trafem na jakiejś liście jestem i mam jakieś poparcie to bym się zastanowił, ale sam z siebie się nie zgłaszam. Myślę, że z tym co napisałem może się zgadzać wielu użytkowników...
|
Ja proponuję wypisać listę osób które mogły by zostać moderatorami - potem dać np. tydzień na zgłoszenie sprzeciwu swojej kandydatury lub jej potwierdzenie. Potem z tego grona wybrać najbardziej kompetentne osoby. I tak chyba było by najprościej. W sprawie sprzeciwu lub potwierdzenia kandydatury też pewnie problemu by nikt nie miał - bo w końcu tylko aktywni użytkownicy byli by brani pod uwagę.
|
To sprecyzuj kogo i do jakiego działu potrzebujesz.
W sumie nadal jest wielu czynnych modów, może zachęć ich do większej aktywności? |
Wg. mnie takie wyciąganie za uszy nic nie daje, jeżeli osoba sama się nie zgłosi, ale chętnie wysłucham propozycji :)
|
To kogo obstawiamy na wolne wakaty moderatorów?
Dark - odpada, bo on już bez kompa praktycznie i na gigancie.. |
Rycho by wyrobił normę za wszystkich brakujących moderatorów :D
|
tak, mgit dopowiedział niedopowiedziane jak prawdziwy związkowiec ;)
|
Gratulacje. :spoko:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:18. |