![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2009
![]() |
Mam dysk podzielony na 3 partycje , dwie z nich już zaszyfrowałem (została mi jeszcze partycja systemowa), mam do niech takie samo hasło co za tym idzie przy podaniu jednego hasła montują się dwie partycje.
Moje pytanie czy jeśli zaszyfruje trzecią partycje (systemową) i zabezpiecze ją takich samych hasłem jak poprzednie to przy podaniu hasła przy starcie systemu (aby zamontować partycje z systemem) będą się montowały pozostałe dwie partycje ? Drugie pytanie to już po zaszyfrowaniu dwóch partycji miały one przypisane litery D i E , po postawieniu nowego systemu miałem partycję (mam je nadal) tak samo jako litery D i E lecz są to teraz zwykłe dyski które należy sformatować i zamontować mogę zaszyfrowane partycję dopiero jako G i H , czy da się to jakoś naprawić aby montowały się jako D i E ? Używam wersji TrueCrypt 6.1a |
![]() |
![]() |
Tagi |
szyfrowanie, szyfrowanie danych, szyfrowanie dysku, truecrypt, truecrypt 5 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) | Remix | Off topic | 37390 | 02.12.2011 17:07 |
Nasze wybory | Agusia | Off topic | 349 | 05.11.2007 19:59 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Po instalacji ser. od grafiki w XP zawiesza się | a-dus | Off topic | 2 | 17.12.2002 18:33 |
Dlaczego na czacie wiadomości nie pojawiają się od razu po wysłaniu??? | ZiP | Off topic | 5 | 31.08.2002 16:17 |