Powrót   Forum CDRinfo.pl > Archiwizacja - Dyski twarde, SSD, pendrive, karty pamięci > Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software

Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 20.02.2014, 17:46   #11
DarkSlide97
Kiedyś to było

Data rejestracji: 17.11.2013
DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Witam!
Jako że jestem czynnym użytkownikiem P2P i znam TrueCrypt'a postanowiłem sobie go zainstalować na nowo postawionym systemie Windows 7 Home Premium. Jednak jest problem:

Podczas instalacji wywala takie coś:

Kod:
Nie można odnaleźć określonego pliku
a następnie:

Kod:
Registration of the User Account Control support library failed.
co niepomiernie mnie zdziwiło, gdyż UAC mam wyłączony(całkowicie). Wcześniej instalowałem program przy włączonym UAC i było tak samo.

Chciałbym zaszyfrować sobie całą partycję systemową.

A, i czy jest taka możliwość, by przy uruchamianiu trzeba było nacisnąć klawisz, i dopiero wtedy pokazywałoby się okienko do wpisania hasła, a gdy klawisz nie zostanie wciśnięty, wyświetla się jakiś tekst np. "IDE Hard Disk Error". Przydałoby mi się takie coś
DarkSlide97 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
szyfrowanie, truecrypt

Twoje uprawnienia: