![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2011
![]() |
Bład CRC
Pisze tu bo juz nie wiem gdzie mam to napisac.
U kolegi w Total comanderze scala pliki bez problemu a u mnie za kazdym razem wyskakuje blad crc :/ i nie wiem czy to błąd dysku czy moze czego innego |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
A mozesz cos wiecej napisac: o jakie pliki chodzi? i czy kolega scala te same pliki co u ciebie czy tez inne?
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2011
![]() |
Podzieliłem w total comanderze gre Mafia2 w iso. z tego co pamietam to było iso.
I ja nie moge teraz tego scalic bo na koncu scalania wyskakuje "Scalanie nie powiodło się sprawdz CRC" nie wiem co mam z tym zrobic :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
1. Przegraj sobie ISO od kolegi albo podziel WinRARem na kilka czesci bez kompresji.
2. Bledy CRC wyskakuja m.in. jezeli kosc RAMu jest uszkodzona.
![]() |
#5 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Wynika z tego, że ISO po scaleniu ma inna sume kontrolna niz przed scaleniem - czyli jakas jego czesc zostala w miedzyczasie zmieniona. Przyczyn moze byc duzo i ciezko zdalnie cokolwiek zawyrokowac.
![]() |
Tagi |
crc, total commander |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
bład crc podczas nagrywania płyty, co zrobić? | mexonox | Napędy optyczne DVD | 7 | 01.09.2009 21:04 |
Problem :/ Bład danych CRC :| | xoen | Napędy optyczne CD | 2 | 13.04.2005 23:56 |
bład crc przy przegrywaniu filmu, da sie ominąć? | Riddick2 | DVD-Video | 9 | 10.04.2005 02:21 |
bład CRC!! | bk82 | DVD-Video | 4 | 08.01.2005 10:47 |
Bład crc lub uszkodzone archiwum ... | Laser | Off topic | 8 | 03.07.2003 14:14 |