![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
oby to tylko ten problem byl J/W ale .....jak ktos kupi to moze sie pochwali byc moze ze sa one sprawne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To sa rzeczy oczywiste... ale czy ty polecasz ten dysk (znasz tego sprzedajacego i czy mozna mu zaufac?), chcesz kupic, czy to jest jakas inna w tym idea?
![]() |
#18 | |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Cytat:
chłodne oko dyski sagate 160GB kosztuje ponad 300pln nówka dysk 160GB za ok. 150pln to okazja ![]() ale też nie polecam sprzedawcy bo go nie znam, ja nie kupuje na allegro i tez nie sprzedaje tak wiec to nie ma nic do sprawy a tak ogólnie jesli thomascamel kupuje na allegro to lubi ryzyko(jak każdy co tam kupuje)- tak więc niedługo sie przekonamy czy ryzyko Mu się opłaciło ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jak nikt ten samn dysk ta sama osoba ale inna kategoria http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38574904 EDIT: allegro.pl wcale nie jest duzym ryzykiem, przynajmniej nie odczowam ale z kupowaniem tego typu sprzetu na allegro to jak granie na giełdzie ![]() Ostatnio zmieniany przez polakT : 10.01.2005 o godz. 15:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
buahahahahaha
ja myslalem hdd 100% sprawny....
pocztajcie komentarze http://www.allegro.pl/show_user.php?search=lami_86 warto bylo |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
I niezapomnij napisac jak padnie (odpukać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
to jest inny kolo niz wtedy.
chyba jest wszystko tak mi dziala i na innych kompach tez. zdaje sie ze glowny poroblem tkwi w 137GB ![]() Cytat:
dziala na 2 kompach sprawdzalem nie bylo problemow w czasie ferii sprawdze jeszcze na nastepnych 2 a po feriach bedzie wedrowal miedzy ludzmi. zobaczymy aha. kopiowanie w normie, w obie strony (z i na) Jednym slowem kolo sie przejechal a ja wygralem nie zaluje tego niech zaluje ten kto sie bal i nie kupiel chociaz mial ochote pozdro fo all ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- Jutro jedziemy do baru na popijawe wiec wypije za WAS wszystkich i zeby forum nam dzialalo po wsze czasy ![]() Ostatnio zmieniany przez polakT : 19.01.2005 o godz. 15:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Wykopalem z mysla o osobach "zainteresowanych" tzn tych, ktore pisaly tutaj posty.
Czyzby to byl ten sam problem? http://allegro.pl/show_item.php?item=51588912
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
nie wiem, ale u mnie wystarczylo naprawic MBR i poszło.... - chyba jakas wada tych dyskow. Maja jedna wade takie hdd, dopoki dzialaja na 1 komputerze to jest ok, po przeniesieniu do innego to samo-naprawiamy i dziala
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez polakT : 22.05.2005 o godz. 12:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
powod: niczym nie uzasadniona utrata wszystkich danych na dysku, null, zero, nic na dysku sie nie zachowalo. Kupiony na Allegro. Po ponownym sformatowaniu, dziala jak nalezy. Czyli do nastepnego zdarzenia ![]() Brak mi zaufania do takich okazji. Choc moze sie trafic naprawde okazja - tylko ja mam pecha ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|