Powrót   Forum CDRinfo.pl > Archiwizacja - Dyski twarde, SSD, pendrive, karty pamięci > Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software

Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 30.11.2015, 16:33   #16
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,779
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Oj cos krecisz, jak masz tv z modulem CAM i masz wsadzonego go w tv i pod tv masz podpiety hdd do nagrywania to dane nie sa szyfrowane na hdd , wiem doskonale bo mam tv z tunerem DVB-S2 , pomijam fakt ze to jest jedno z najgorszych rozwiazan
I tu się mylisz:

Telewizor: SAMSUNG UE48JU7500
Dysk: WD AV 1 TB

Nagrane dane po podpięciu dysku widać na PC, ale nie da się ich odtworzyć, w żadnym odtwarzaczu

Na TV odtwarzane bez problemu...
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 30.11.2015 o godz. 16:51
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.11.2015, 18:38   #17
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,435
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
No to miej zazalenia do producenta , z tego co mi widomo na jakiejs tam seri szajsunga mozna bylo odpalic oscam moze twoja to ta szczesliwa poszukaj bo warto
__________________
It's true what you heard, I am a freak, I'm disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 18:41   #18
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,779
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Mój to wpust z tego roku... I ma szyfrowanie - nawet w instrukcji napisali - że da się odtwarzać tylko na tym na czym się nagrało

Co do zażaleń do producenta - właśnie mam żal... powinno odtwarzać się na wszystkim - to samo tyczy się dekoderów klasycznych.

Na turbo dekoderze też był ten problem... ba nagrane pliki nawet były widziane w sieci lokalnej (dekoder udostępniał swoje zasoby), ale nie szło ich odtworzyć... zachodzi pytanie po co dekoder udostępniał swoje zasoby - skoro są zaszyfrowane...
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 30.11.2015 o godz. 18:47
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 18:46   #19
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,435
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
zuc okiem na ten oscam moze jestes jednym z nielicznych szczesciazy co do dekoderow klasycznych jak najbardziej odtwarza sie na wszystkim
__________________
It's true what you heard, I am a freak, I'm disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 18:51   #20
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,779
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
zuc okiem na ten oscam moze jestes jednym z nielicznych szczesciazy co do dekoderow klasycznych jak najbardziej odtwarza sie na wszystkim
Nie nie odtwarza... miałem trubo dekoder n (jak jeszcze cyfra nie zepsuła n) i nie odtwarzało... na wszystkim...

Ten oscam jest dla dreambox - a ja nie mam dekodera tylko TV ze zintegrowanym tunerem SAT i kartą CI nc

Więc ten wynalazek mi nic nie da... no chyba, że jest też wersja na system TIZEN (taki jest w TV) ale jakoś zaleź nie mogę

Wspomniałeś że moduł CI to najgorsze rozwiązanie...mógłbyś to rozwinąć?

Nie zauważyłem jakoby funkcjonalnością ustępował klasycznemu dekoderowi... też podpina się dwa kable sat, ma prv, timeshift, epg, harmonogram nagrywania, działa szybciej od turbo dekodera nc, dźwięk jest z głośników Z906 - tak więc tzw. przestrzenny...

Ja tu widzę same plusy... jeden pilot, mniej zajętego miejsca.. przy zachowaniu tej samej funkcjonalności... - jedyne czego nie ma to ten VOB od nc, ale tego i tak nie mam wykupionego...

Pomijał oczywiście ceny abonamentu / doładowania karty - bo to akurat jest chore... powinno się wybierać jakie chce się kanały i za nie płacić, a nie całe pakiety... na cholerę mi jakieś bajki które są w pakiecie i nie można ich wywalić...
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 30.11.2015 o godz. 19:27
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 19:30   #21
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,435
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
PO pierwsze oscam dziala na niektorych tv samsunga trzeba sie naje/bac ale da sie zainstalowac , normalny dekoder to dla mnie nie od operatora tylko na E2 te dekodery od operatora nie zasluguja na miano dekodera , CI to najgorsze rozwiazanie bo jest jednostrumieniowy , ja tez mam jeden pilot od dekodera i obsluguje nim wszystko
__________________
It's true what you heard, I am a freak, I'm disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 19:34   #22
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,779
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
PO pierwsze oscam dziala na niektorych tv samsunga trzeba sie naje/bac ale da sie zainstalowac , normalny dekoder to dla mnie nie od operatora tylko na E2 te dekodery od operatora nie zasluguja na miano dekodera , CI to najgorsze rozwiazanie bo jest jednostrumieniowy , ja tez mam jeden pilot od dekodera i obsluguje nim wszystko
A co to oznacza jedno strumieniowy?

Bo ja np. mogę nagrywać w tym samym czasie i oglądać inny kanał, a multiroom mi nie potrzebny. Tak więc pytanie co mi daje kilka strumieni tunera?

Pytam poważnie - pierwszy raz słyszę o jakieś "strumieniowości" tunera

Jeden pilot = AntyNET - takim pilotem nie obsłużysz wszystkich funkcji telewizora...
__________________
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 19:37   #23
M@X
Get a Mac!
 
Avatar użytkownika M@X
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Posty: 10,541
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Jeden pilot = Logitech Harmony
__________________
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów,
lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 19:41   #24
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,779
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Mniejsza o pilot - o co biega z tą "strumieniowością", i dla czego CI to najgorsze rozwiązanie

misiozol miał rozwinąć swoją wypowiedź, a wprowadził dodatkową kwestię do stwierdzenia "bo tak".
__________________
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 20:29   #25
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,079
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Mi też CI by się podobało, minimalistycznie. Problem w tym, że te wszystkie matołki z platform cyfrowych nie lubią CI i wolą wciskać te swoje pudła złomowe przeklęte. Jeśli pomyślisz o tym w sensie wyszkolenia BOK do obsługi zamkniętej oferty urządzeń w celu świadczenia pomocy prowadzenia za rączkę tych mniej kombinujących ludzi to wszystko ma sens. Bo jeden ma Samsunga a inny ma LG i co z tego, że CI jak już nie pomogą i wskaźniki zadowolenia klienta pójdą w maść. Głupie czy nie tych na górze obchodzą jedynie raporty.

Ten CI to pewnie też sparowany z kartą? Parowania to przekleństwo dzisiejszych platform. Nie można sobie karty wsadzić gdzie się chce. Zabawa w kotka i myszkę tylko. Dlatego ja od dłuższego mam to w zadku i mój TV widzi jedynie DVBT.
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 20:46   #26
Trilu
Forumator
 
Avatar użytkownika Trilu
 
Data rejestracji: 15.02.2008
Posty: 864
Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
''Jednostrumieniowy'' zapewne chodzi o nagrywanie z dwóch rożnych transponderów
Nie ma to jak kameleon i nbox z e3
Trilu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 20:52   #27
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,779
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Ten CI to pewnie też sparowany z kartą? Parowania to przekleństwo dzisiejszych platform. Nie można sobie karty wsadzić gdzie się chce. Zabawa w kotka i myszkę tylko. Dlatego ja od dłuższego mam to w zadku i mój TV widzi jedynie DVBT.
A to czy jest sparowany z kartą to nie wiem, ale chyba nie bo sprzedają to jako wersja z kartą jak i wersję w postaci samej karty. Mowa o Smart HD - zbyt mało TV oglądam by bulić mega abonament jak kiedyś, z kolei DVBT jest zbyt ubogie... więc poszedłem na kompromis. I mam SAT na kartę... wychodzi 25 zł za miesiąc gdzie mamy nsport, discovery , planete+, domo, tvn turbo hd + resztę kanałów mniej istotnych - w sumie łącznie 80 kanałów więc aż nadto... i do tego żadnej umowy - uzupełniam kiedy chcę

Nic lepszego na tą chwilę nie ma... nie żebym był przeciwnikiem wersji abonamentowej... jeśli ktoś dużo ogląda, może jest spoko, ale bulić 100 zł by mieć HBO na którym przez tydzień lecą powtórki, to dla mnie bezsens - teraz się zastanawiam, jak mogłem to kiedyś mieć i tyle bulić...

Cytat:
Napisany przez Trilu Podgląd Wiadomości
''Jednostrumieniowy'' zapewne chodzi o nagrywanie z dwóch rożnych transponderów
Nie ma to jak kameleon i nbox z e3
Czyli nagrywanie z różnych satelit, czy nagrywanie różnych kanałów w tym samym czasie <- ale z tej samej satelity?

Bo jeśli nagrywanie w tym samym czasie dwóch różnych kanałów - to tak chyba nawet turbo dekoder nc+ nie obsługuje... co najwyżej można oglądać jeden kanał, a drugi nagrywać...
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 30.11.2015 o godz. 20:58
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 21:03   #28
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,079
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
O ile pamiętam do nagrywania z dwóch transponderów potrzebujesz dodatkowej głowicy, bo inna polaryzacja jest.
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 21:09   #29
Trilu
Forumator
 
Avatar użytkownika Trilu
 
Data rejestracji: 15.02.2008
Posty: 864
Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Trilu jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Dokładnie ,aby nagrywać z dwóch różnych transponderów potrzebna druga głowica,dreambox świetnie sobie z tym radzi ,ale za to wiele kosztuje .
Trilu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.11.2015, 21:10   #30
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,779
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
O ile pamiętam do nagrywania z dwóch transponderów potrzebujesz dodatkowej głowicy, bo inna polaryzacja jest.
Przez TV jeden program mogę nagrywać a na drugim w tym samym czasie mogę jedynie korzystać z funkcji timeshift... nie moge zaplanować dwóch nagrań w tym samym czasie... na dekoderze było nc / n było tak samo... dla tego pewnie nie widzę różnicy między CI a dekoderem.

Możliwe, że na dekodera lepszych - czytaj nie od nc / CP jest to lepiej rozwiązane i można zaplanować nagrywanie dwóch różnych kanałów w tym samym czasie - czyli pewnie mają dwie głowice

Zawsze myślałem, iż to właśnie dwie głowice dają możliwość nagrywania jednego kanału a drugiego oglądanie... widać byłem w błędzie
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 30.11.2015 o godz. 21:14
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
cyfrowy polsat, dekoder, dysk

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
dysk twardy- zbyt dlugi czas dostepu - stukanie -ograniczenie transferu Kelavaster Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software 3 03.03.2010 22:22
Dysk zewnętrzny 1TB czy 1,5TB IceManSpy Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software 33 08.09.2009 11:20
Jaki dysk twardy wybrac?? slomek Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje 16 11.02.2006 22:14
Dysk twardy psuje się od nieużywania? puch Off topic 5 03.12.2003 10:17
Glośny dysk twardy - jak go wyciszyc? Ormianin Off topic 5 20.03.2003 20:14


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.