![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.06.2009
![]() |
Dodawanie wyników - Co to ma być?
Po pierwsze wybrałem w serwisie dyski, które posiadam.
OK, ale gdzie do jasnej ciasnej wejść w listę moich dysków? Klikam na ikonkę z napisem "dodaj test swojego dysku" i przenosi mnie do jakiegoś cholernego przewodnika, w którym nie ma nic, gdzie można by wybrać dysk, którego wyniki chce się uploadować. Po drugie: dodałem test wyszukując po modelu: ST9250410ASG. Dodałem testy z trzech programów dwukrotnie (bo po 1 dodaniu nic nie było). Wasz "super" OCR nie rozpoznał nic z rzutów ekranu, więc na wszystkie zapytania odnośnie zgodności wyników dałem "nie". Gdzie opcja manualnej poprawy ![]() Teraz wchodzę i widzę, że w najnowszych testach widnieją moje testy ale jest tylko z programu ATTO. Gdzie reszta? Wyparowała? I gdzie podpis, że to ja zrobiłem. BYŁEM ZALOGOWANY! Wasz system jest tak niedopracowany, że aż szkoda słów. Mój nick: Elektronek A tu macie jeszcze raz wyniki: ![]() ![]() ![]() Wywalcie te dwie stare wrzutki wyników i zróbcie na podstawie tego. Chyba pierwszy w Polsce robię test tego modelu i nawet po ludzku wyników nie mogę dodać. Nie ma tutaj żadnego oszustwa. Jest to 250GB dysk z jednym talerzem i 7200RPM. P.S. I poprawcie dane, bo ten model ma 16MB buforu, a nie 8MB. Pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez Elektronek : 05.06.2009 o godz. 23:44 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
MSI K7N2 Delta-L - kto ma i moze pomoc? | Smartek | Off topic | 4 | 05.01.2005 17:05 |
DVD2R - było ISO, nie ma ISO | madmax2 | DVD-Video | 3 | 18.12.2004 20:30 |
Ile ma być MB w buforze nagrywarki teac? - Dziwne | staniek | Napędy optyczne CD | 5 | 01.03.2002 21:41 |
LG GCE-8160B -ma Burn-Proof | daxad | Napędy optyczne CD | 2 | 03.02.2002 21:37 |
Jak zmienić jakośc dzwięku utworu który ma być wypalony na płytce. | hubi | Napędy optyczne CD | 3 | 28.08.2001 09:59 |