![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i wyglada na to, ze nikt nie przeczytal twojego posta
![]() Widac fachowcy od RAIDow wla pisac o walorach smietnika i przewadze Warki nd Tyskim, albo co. Co do pierwszej czesci: zapewne twoj kontroler nie jest HotSwapowy, stad problem. Ja wiem i rozumiem, ze prawdziwi fceci nie czytaja manuali, ale wieczorem w kaciku, cichutko - sprawdz specyfikacje kontrolera. Tam bedzie napisane czy jest, czy tez nie jest HotSwapowy. Co do dugiego, moge zgadywac, albo dysk jest ustawiony na SATA I, a kontroler na SATA II - albo odrotnie. Albo tez zupelnie cos innego. MoBo MSI na ogol maja SATA II, wiec moze dysk ma zworke?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Zewnętrzna kieszeń i HDD 250GB - ? | Matefusz | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 7 | 23.04.2006 21:30 |
kieszeń zewnętrzna USB2.0 a nagrywanie DVD-R | ssobkows | Napędy optyczne DVD | 8 | 29.12.2005 18:56 |
LGGSA-4160B i kieszen USB | Euchrid | Napędy optyczne DVD | 0 | 24.01.2005 03:14 |
Kieszen i XP | Kasprzak | Off topic | 3 | 16.03.2003 01:58 |
tandetna kieszen hdd | IGI | Napędy optyczne CD | 3 | 12.03.2002 21:35 |