![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2010
![]() |
![]()
zakupiłem nowy dysk, sformatowałem go i podzieliłem na 3 partycje. pewnego dnia odłączyłem dysk i gdy go ponownie podłączyłem pod kompa zniknęły mi wszystkie partycje i dane.
kombinowałem programem testdisk aby je odzyskać ale udało mi się tylko z dwoma partycjami a trzeciej nie może mi znaleźć, więc mam 200 GB na dysku a powinienem miec 500 GB - jak mogę odzyskac reszte pojemności z dysku? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PPM na Moj komputer-zarządzanie-zarządzanie dyskami.
Tam zobaczysz swoja partycje. Co zrobisz dalej, twoja sprawa. Ja sie podobno nie znam ")
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
tam nie ma moich partycji. nie dodałem, że mam dwa dyski i tam widać tylko partycje z tego gdzie jest system czyli z tego dobrego dysku.
chcę odzyskać pylko resztę partycji bez danych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A dysk sie w BIOSie zgłasza?
Otwórz kompa i zobacz czy tasiemka sygnałowa jest zapięta, zasilanie. Odpal kompa, wejdź w BIOS, zobacz czy widać dysk. nio.................. Same elementarne rzeczy.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamiesc screen-a - to o czy Yahol w pierwszym poscie pisal(zarzadzanie dyskami)
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
scren z programu testdisk
pierwsze foto -tutaj wybieram Proceed - potem Intel - Analize - wyskakuje No partition is bootable - dalej quick serch - deep serch i mam to drugie foto i teraz nie wiem co dalej? Ostatnio zmieniany przez eXtrem2 : 01.06.2010 o godz. 11:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
dysk, partycje, zniknęły |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Minitest czterech kart SD, jednej karty SDHC i dwóch czytników kart pamięci ... | Wojtek-J | Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB | 3 | 02.05.2009 02:14 |
Kopiowanie DVD - ciekawy problem | Coppermine | Napędy optyczne DVD | 8 | 09.03.2009 19:32 |
Seagate 500 GB Sata Problem | mym | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 5 | 31.07.2008 13:50 |