![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.06.2009
![]() |
Problem z SAMSUNG HD753LJ
Witam mam problem z zablokowana częscia hdd
http://img.org.pl/obrazek/cJQqw599Ijs.html Ostatnio zmieniany przez smooker : 20.06.2009 o godz. 20:33 Powód: zmiana |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po raz kolejny zapytam, choć wiem, ze to jest bez sensu!
-po jaka cholerę używacie Partition Magic, skoro sa inne - nawet systemowe narzędzia do tworzenia partycji?! I później jest płacz i lamentowanie. 1. wejdź w zarządzanie dyskami i spróbuj założyć nowa partycje. 2. jak nie działa, poswiec sie i zrob to instalatorem. Lepiej postawic system na nowo, niz stracic 0,5GB miejsca. I zapytam z ciekawosci: -ten drugi dysk, 1TB, to on ma naturalnie taka nazwe, czy to twoj wymysl? Podaj przyczyne. Bo normalne to nie jest.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.06.2009
![]() |
Partition Magic miał służyć jedynie pokazaniu sytuacji jak panuje na hd ja z niego nie korzystam . Drugi dysk ma naturalnie taka nazwe. Zaraz zacznę robić tak jak mi napisałeś.
Ps. Wszystko działa dziękuje za odpowiedź. PzDr Ostatnio zmieniany przez smooker : 21.06.2009 o godz. 08:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z odtwarzaczem dvd hd-860 samsung | ziombol | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 9 | 19.09.2007 21:51 |
Samsung SH-S182M region problem | HgizmO | Napędy optyczne DVD | 0 | 12.08.2007 18:52 |
problem z Samsung SH-S182D | Francis Drake | Napędy optyczne DVD | 2 | 05.08.2007 15:16 |
Samsung SH-SH182M Problem z wykrywaniem płyt dvd | Ogniomistrz | Napędy optyczne DVD | 22 | 19.11.2006 01:02 |
Samsung TS-H552 - problem | M4Ti | Napędy optyczne DVD | 1 | 29.10.2005 21:11 |