![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.02.2010
![]() |
Problem z aplikacją 'my lockbox' - nie weryfikuje hasła
Witajcie,
dziś wg tutoriala z tego linku: http://lajfmajster.pl/2010/02/13/jak...lder-w-windows zainstalowałem program my lockbox na swoim komputerze. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to.. że program nie działa. Otóż, jako lokalizację instalacji tegoż produktu podałem folder użytkownicy/moja nazwa; program nie włącza się gdy próbuję uruchomić go przez menu start. przy próbie odinstalowania programu i podania hasła - odrzuca to hasło i zamyka okno. mam windowsa 7 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
okej, usunąłem program poprzez panel sterowania, ale problem nie zniknął. nie mogę nawet odświeżyc ekranu bo wyskakuje mi okienko o braku dostępu.
nie mogę zamknąć nawet przeglądarki bo juz jej nie włączę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
może jednak ktoś mógłby mi pomóc? zresetowałem kompa i nie mam już tamtego konta użytkownika... robi mi się tylko konto tymczasowe..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy/moja nazwa - to jest folder instalacji programu, czy folder, który miał być zaszyfrowany? W obu przypadkach nie jest to folder właściwy, ale w drugim jest wręcz bardzo zły, bo nie powinno się go próbować w żaden sposób zabezpieczać.
Nie znam tej aplikacji prawie wcale, sprawiła na mnie jednak wrażenie nieco niestabilnej (choć to osobista opinia). Tak czy siak do takich rzeczy radzę używać TrueCrypta.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
Uwaga!! Szanowni Forumowicze !! | TOMMYx | Off topic | 117 | 29.03.2003 22:16 |