![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.12.2004
![]() |
![]()
witam.
Mam dziwny problem- gdy klikam na ikonkę dysku twardego a raczej jego partycji ta nie otwiera mi sie tak abym miał podgląd folderów itp tylko pyta jakim program ma uzyc do otworzenia dysku Dziwna sprawa tym bardziej, ze total commander działa bez problemu- nie moge podejrzec za pomoca windowsa. Miałem podobnie z pendrivem, ale ten po włożeniu jeszcze raz da się podejrzeć.... Proszę o sugestie - THX
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponuję ściągnąć program ComboFix, powyłączać wszystkie inne programy i przeskanować nim komputer. Swoją drogą to właśnie pen drive'a podejrzewałbym o zainfekowanie komputera
![]()
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Też to chciałem napisać, ale się powstrzymałem, żeby nie wyjść na monotematycznego.
![]() Warto sprawdzić, i należy wyłączyć przede wszystkim programy chroniące komputer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
wirusa masz, przyniosłeś go na pendrajwerze
![]() pousuwaj to i bęzie dobrze http://www.searchengines.pl/Trojan-A...ac-t99908.html Ostatnio zmieniany przez icemac : 23.12.2008 o godz. 11:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak nagrać film z dysku twardego na płytę Dvd | marziek | DVD-Video | 17 | 18.04.2008 15:54 |
Problem Z Nero Vision 5 - Struktura utworzonego dysku jest zbyt skomplikowana | Patre | Zdjęcia i wideo | 0 | 07.12.2007 05:16 |
Problem z dostepem do danych na dysku twardym | llllllllllll | Off topic | 26 | 30.03.2005 09:39 |
Problem z BOOTOWANIEM sys. z dysku SEAGATE 3,2 | +++LeWaP+++ | Off topic | 2 | 11.09.2003 20:08 |