![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.03.2008
![]() |
Norton Ghost 12 PL
Szanowni Państwo mam pytanie, jak programem Norton Ghost 12 PL zrobić obraz partycji, oraz jak go wypalić za płycie - dodam tylko że jestem w tej dziedzinie zielony. Za wszelką pomoc za cenne rady Dziękuję z Góry.
Pozdrawiam Szachista. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
witamy na forum
pytanie czy to wersja bootowalna, czy odpalana z systemu? sposoby tworzenia obrazu roznia sie
![]() |
#3 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podręcznik dla użytkownika programu Norton Ghost. Wersja po polsku
http://rapidshare.com/files/97522644...erguide_PL.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam Szachista. Na samym początku Serdecznie Dziękuję panowie NeoFighter i czary2mary za wszelka pomoc. W razie czego jak coś nie bedę wiedział, to się Państwu spytam. A jedna można Państwa prosić o napisanie jak robi się obraz partycji C - tam mam system - (najlepiej jak było by to przedstawione za pomocą obrazków) oraz jak nagrać na płytę - tylko niewiem czy to robi się za pomocą wersji bootowalnej czy z wersji odpalonej z systemu. Pozdrawiam serdecznie Szachista. Ostatnio zmieniany przez Reetou : 06.03.2008 o godz. 21:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z wersji bootowalnej:
w dosie ghost.exe z menu ... nie chce mi sie produkowac, ktos inny juz to zrobil ![]() http://www.agavk.p9.pl/strony/win_ghost.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Dziękuję serdecznie loki7777 - czyli jak rozumiem w wersji bootowalnej - robi się to za pomocą dyskietki (mam tu taką myśl czy tak się to też robi w programie Norton Ghost 12 PL czy inaczej).
Pozdrawiam Szachista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
ogolnie moze byc plyta bootowalna i dograny plik ghost.exe i dalej jechana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Witam
Serdecznie Dziękuję za odpowiedź - wolę jednak używać płyt, lub płytę DVD(płyty są pewniejsze) jak można to zrobić za ich pomocą niż dyskietkę.
Pozdrawiam Szachista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
mozna
![]() ![]() ![]() PS. Radze testowac bootcd na plytach cd-rw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Witam
Serdecznie Dziękuję za odpowiedź - mam gorącą prośbę do Ciebie - pozostańmy przy programie Norton Ghost 12 PL i nie odbiegajmy za daleko od tematu - wielka szkoda że nie wypowieda się użytkownik DraCon25 który bardzo dużo wie o programie Norton Ghost 12 PL.
Pozdrawiam Szachista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
mozna rowniez posluzyc sie plyta Hiren's Boot CD http://rapidshare.com/files/92720361/HB_CD_9.4.rar
zawiera ona Ghost'a w wersji 11, co w zupelnosci wystarcza do wykonania kopii bezpieczenstwa dysku twardego
![]() |
#12 |
Guru
tylko ze jest z lekka nielagalna i po uzyciu patcha klawiatury pl u mnie sie zawieszala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
Witam
Serdecznie Dziękuję za poradę, mam garącą prośbę do Ciebie NeoFighter, chciałbym wszystko dowiedzieć się o programie Norton Ghost 12 PL i nie odbiegajmy za daleko i pozostańmy przy Nortonie Ghost 12 PL .
Pozdrawiam Szachista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.02.2008
![]() |
Witam
jak odpalisz ghosta 12 w górnym lewym rogu masz zakładki wchodzisz do pierwszej i twozysz sobie dysk startowy zeby pózniej odpalic kompa w srodowisku przywracania i dopiero wtedy bedziesz mógł przywrócic partycje inaczej to Ci nie pójdzie kolezko. zrobienie obrazu partycji nie wymaga tej płyty i zrobisz to bez problemu wchodząc w ghost masz taka opcje kopiuj mój komputer czy jaks podobnie nie pamietam dokładnie i tam wybierasz sobie partycje której chcesz sobie zrobic obraz i wybierasz miejsce gdzie ma sie zapisac czy na dysku czy na płycie i jaka ma to byc kompresja
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Norton Ghost i Bootowalna DVD | yaneck | Napędy optyczne DVD | 5 | 28.12.2005 18:01 |
Backup przy pomocy Norton Ghost 9 - problemy ! | sting | Off topic | 10 | 14.05.2005 14:45 |
"Dyskietka startową" Norton Ghost na CD | Elsworth | Off topic | 1 | 07.06.2004 15:09 |
antywirusy ???? | kizio | Off topic | 54 | 08.02.2003 15:59 |
Wymienię WinOnCd 3.8 full nagranego na płytę na jakiś film. | Sajgon | Napędy optyczne CD | 10 | 18.05.2001 21:16 |