![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#14 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mi na trzy samsungi dwa padły.
W tym przenośny 500GB któremu bady (a właściwie weaki) pojawiają się i znikają jak chcą. Raz pokazuje 40% powierzchni uszkodzonej, aby potem pokazać 100% sprawności. Smart czasem pokazuje agonie, czasem pełnie zdrowia. Zależy od humoru. I tak też się dysk zachowuje. Wczoraj przeszedł gruntowne testy (28 godzin) bez zająkniecia, a dwa dni wcześniej był read error, 30 badów w smarcie i zamulanie. Dziś już czysto ![]() Wymieniłem komputer, system, kernele, dwa kable, dodałem zasilanie, zmieniłem kontroler USB - dalej to samo. Dysk jest po prostu trefny. Muszę kupić inny. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 19.02.2013 o godz. 10:28 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polećcie jakiś SSD pod system | kerio | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 472 | 24.04.2015 09:44 |
Problem z podłączeniem dysku pod mostek USB | kamil172 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 4 | 28.11.2010 12:52 |
system nie chce startować po podłączeniu dysku zewnętrznego | francois91 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 16 | 27.11.2009 12:53 |
Znacie jakies przdatne komendy z wiersza poleceń ?? | Laser | Off topic | 30 | 20.03.2003 23:20 |